Fendi readuce în prim-plan luxul minimalist

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-06-2022

în: Fashion

Fendi

Se pare că fiecare brand important de modă a decis să uimească prin colecțiile de vară. Culorile îndrăznețe, modelele strălucitoare și siluetele bizare au devenit populare încă de la începutul sezonului. Și, deși toată lumea apreciază piesele statement, de cele mai multe ori va trebui să revenim la piesele de bază loiale. Asta nu înseamnă că lucrurile esențiale sunt plictisitoare. Colecția capsulă de vară de la Fendi demonstrează de fapt exact contrariul – că într-o lume a maximalismului, articolele vestimentare clasice nu sunt mai puțin remarcabile.

Fendi

Oglindind estetica sa intenționată și modernizată, cea mai recentă colecție Fendi poate chiar să sugereze o tendință viitoare mai amplă care se îndepărtează de la designul îndrăzneț către sublinierea elementelor esențiale.

În ultimul an, am văzut numeroase tendințe animate. De la renașterea Y2K până la abundența culorilor, se pare că tema unificatoare în modă a fost în mod plăcut „cu cât mai vizibil cu atât mai bine”. Este timpul să schimbăm estetica? Fendi cu siguranță așa crede.

Fendi

După un an de colaborări deosebit de exuberante, această capsulă oferă un moment panoramic foarte apreciat pentru brand. Evidențiind ținuta de zi cu zi, gențile de mână atemporale și bijuteriile lucrate cu măiestrie, această colecție ne readuce la elementele de bază atemporale și demonstrează că nu există nicio tendință pe care casa de modă să nu o poată aduce în trend.

Fendi

Concentrându-se exclusiv pe stilurile emblematice, cea mai recentă colecție capsulă oferă o garderobă de articole de bază de vară. Seturi de denim în nuanțe de albastru și alb, bucket-hats și tricouri imprimate cu logo-ul FF și jacquard, toate își fac apariția în această capsulă, alături de articolele potrivite din piele cu logo FF, cum ar fi rucsacuri, genți tote pentru cumpărături, clutch-uri și curele.

Fendi

Desigur, nicio lansare Fendi nu ar fi completă fără câteva accesorii remarcabile. Îmbinând cele mai bune produse de lux cu un aspect streetwear, emblematicul skateboard cu logo FF își face apariția alături de pantofii Fendi Flow, care evidențiază noua sa variantă cu model de piele de șarpe. În plus, colecția oferă hardware nou cu modele clasice din colecția de bijuterii Fendi.

Cea mai recentă colecție capsulă Fendi este disponibilă pe fendi.com.