Shiseido Spa at Stejarii Country Club – singurul Spa din România premiat în cadrul competiţiei internaţionale World Luxury Spa Awards 2021

Scris de aurel
Publicat la data de: 27-10-2021

în: Beauty

Shiseido Spa Romania

Shiseido Spa at Stejarii Country Club a fost desemnat Global Winner 2021 | categoria Luxury Day Spa în cadrul Galei World Luxury Spa Awards, care a avut loc în 9 octombrie, în Mauritius. Premiul este o recunoaștere a angajamentului susținut în oferirea de servicii la nivel de excelență în industria de Spa și wellness.

Shiseido Spa România reprezintă fuziunea perfectă între atmosfera de Spa, artă și design. Primul Spa internațional din țară pune la dispoziția clienților săi suite de terapie (camere de masaj simple sau pentru cuplu, cameră cu duș Vichy, cameră pentru Thai massage, cameră VIP cu șemineu și jacuzzi, cameră Enmei cu paturi de masaj cu saltele cu memorie, cu termoreglare), piscină cu hidromasaj, terasă cu vedere la pădure, hammam, saune (umedă și uscată), salon de înfrumusețare (Beauty District), studio Pilates și servicii de nutriție pentru adulți și copii.

„Într-o perioadă de schimbări majore în societate, care pun presiune asupra psihicului fiecăruia dintre noi, Shiseido Spa devine refugiul perfect pentru regăsirea echilibrului dintre trup, minte și suflet. Ne bucurăm să întâmpinăm clienți din București și din împrejurimi, dar și persoane din alte orașe ale țării sau chiar din străinătate, dornice să trăiască o experiență completă de Spa, de răsfăț și relaxare. Premiul câștigat la World Luxury Awards ne onorează și ne provoacă să fim în fiecare zi mai buni, să surprindem și să inovăm”, declară Sorin Vasilache, Quality & Spa director, Shiseido Spa at Stejarii Country Club.

Îmbrăţişând conceptul japonez Shiseido, filosofia Shiseido Spa este definită de Omotenashi, ceea ce înseamnă devotamentul şi grija totală faţă de client. La intrarea în Shiseido Spa at Stejarii Country Club, clienţii pătrund într-o călătorie în lumea simţurilor, fiecare ritual fiind o incursiune în secretele tehnicilor de înfrumuseţare japoneze, la care se adaugă notele specifice tradiţiilor estice şi tehnicile moderne ale Vestului.

Totodată, Shiseido Spa at Stejarii Country Club se remarcă şi prin multiplele sale facilităţi: cele 11 săli de tratament (șapte de tratament individual, una pentru Thai massage, o cameră de scrub cu duş Vichy, o cameră VIP pentru cupluri – cu o cadă dublă cu hidromasaj, spaţiu dublu de tratament, spaţiu pentru relaxare şi terasă privată, precum și noua cameră premium Enmei cu paturi de masaj de ultimă generație – cu saltea cu memorie și reglaj termic, la care se adaugă o calitate a oxigenului din aer îmbunătățită cu până la 33% față de camerele de tratament standard), piscină interioară de relaxare cu şezlonguri cu hidromasaj, spaţiu pentru relaxare lângă piscină, terasă cu vedere spre pădurea Băneasa, saună uscată şi saună cu aburi, hammam. Clienţii pot beneficia de tratamente tradiţionale Shiseido, dar şi de tratamente adiţionale (masaje thailandeze, masaje cu pietre vulcanice, LPG, crioterapie, scrub în dușul Vichy, criosaună, epilare definitivă sau cu ceară Lycon etc.).

Pentru mai multe informații despre Shiseido Spa, vă invităm să accesaţi site-ul www.stejariicountryclub.ro și paginile de Facebook și Instagram Shiseido Spa România.