Happy Chopard Bigaradia & Happy Chopard Lemon Dulci by Chopard

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 03-09-2019

în: Beauty News

Happy Chopard Bigaradia este parfumul închinat bucuriei de a trăi și reprezintă o nouă expresie a fericirii, ce gravitează în jurul miresmei florii de portocal. Notele vibrante de neroli, mandarină verde, morcov și portocală sunt învăluite de aroma de miere, floare de portocal și iasomie sambac. De asemenea, acordurile lemnoase de patchouli, susan negru, lemn de cedru și labdanum completează acest parfum feminin și elegant, care creează dependență.

Happy Chopard Lemon Dulci conține extracte și ingrediente ce evocă bucurie și euforie, parfumul fiind creat din ingrediente naturale care stârnesc emoții pozitive prin mirosul lor. Lemon Dulci se prezintă ca un amestec de arome infuzat cu energia frunzelor și a uleiurilor esențiale de citrice, recunoscute drept antidepresive naturale. Esența mai conține ghimbir și extract natural de mere dulci, apă de flori de portocal, mango și castravete.

Happy Chopard Bigaradia și Happy Chopard Lemon Dulci sunt propuse ca apă de parfum, în două variante, de 40 și 100 de mililitri. Prețul recomandat la raft pentru flaconul de 40 de mililitri este de 332 de lei, iar pentru cel de 100 de mililitri, 600 de lei (ambele parfumuri având același preț).