Hennessy sărbătorește cea de-a 75a aniversare NBA într-un mod unic

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 15-06-2022

în: News & Features

Hennessy

Hennessy s-a autodepășit încă o dată! De această dată, brandul a lansat Hennessy Paradis magnum într-un nou decantor pentru a sărbători cea de-a 75-a aniversare a NBA. Acesta din urmă este creat în parteneriat cu designerul Lorenz Bäumer și este cu adevărat unul de acest fel!

Hennessy

Realizat pentru a arăta ca o minge de baschet autentică, decantorul este suflat cu gura și conține cristale Baccarat fațetate manual. Poate conține 1,75 litri și are chiar și un model de suprafață fațetat care intensifică reflexiile coniacului.

Decantorul de lux vine cu clasicul Hennessy Paradis, care a fost creat în 1979 de Maurice Fillioux, a șasea generație de Master Blender al Hennessy. Acesta este realizat prin reunirea celor mai rare și mai suple Eaux-de-vie rezervate în butoaie vechi de stejar în pivnița Chai Paradis.

Hennessy

Designul lui Bäumer al decantorului își propune să îmbine entuziasmul baschetului cu poezia lui Paradis și focul unui diamant. Acesta este împodobit cu marcaje aurii care reprezintă liniile mingii de baschet și este găzduit într-o carcasă cubică realizată din piele portocalie.

Hennessy

Ambalajul poate fi utilizat și ca o cutie de trofee, purtând o placă cu finisaj auriu semnată și numerotată. În interiorul ei se găsesc două pahare realizate manual de Baccarat, un fusil arcuit și o cheie specială aurie care deschide atât decantorul, cât și cofretul acesteia.

Mai multe informații despre decantorul Hennessy Paradis X NBA pot fi găsite pe hennessy.com.

Energy Expo 10-13 octombrie