Elly Stan: „Părul lung și bretonul versatil sunt în trend”

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 08-06-2023

în: Beauty

Elly Stan

Pentru că părul este podoaba care nu se demodează niciodată, iar extensiile naturale sunt de ajutor atunci când ne dorim părul lung și des, Elly Stan Salon&Academy ne propune cele mai trendy și friendly extensii ale momentului. Despre schimbările de look cu cele mai performante tipuri de extensii, care ne pot înfrumuseța fără a dăuna calității scalpului și a firului de păr, ne vorbește Elly Stan, owner-ul salonului, unul dintre cei mai cunoscuți colorimetriști din țara noastră.

Care sunt trendurile sezonului cald, în 2023, în materie de culori și tunsori?

Culorile extreme, blond, roșcat, șaten se află în topul preferințelor, iar blondul auriu, blondul cenușiu, blondul-miere, blondul perlat sau blondul platinat rămân în tendințe și în 2023.

În funcție de preferințe, de subtonul pielii, de forma feței, dar și de stilul fiecărei persoane în parte, găsim trenduri permisive pentru toată lumea. Părul lung și bretonul versatil sunt în trend, de altfel.

Este părul lung apanajul feminității sau nu?

Părul este ENERGIA FEMEII și oricum alege ea să îl poarte – lung sau scurt – îi va da încredere dacă acesta este sănătos și strălucitor.

Feminitatea este o stare pe care o emană femeile – nu cred că depinde de lungimea părului neapărat, dar o femeie cu un păr lung, frumos aranjat, clar are un plus.

Extensiile din păr natural sunt cea mai bună opțiune pentru doamnele și domnișoarele care au părul scurt?

Da, extensiile din păr natural sunt cea mai bună opțiune atunci când vine vorba despre schimbări de look.

Pe ce lungime se pot aplica extensiile și cât de sigură este procedura?

Există o mulțime de variante de extensii. Noi alegem să lucrăm cu extensii tape-on. Din punctul meu de vedere și din experiența acumulată, aceste extensii sunt cele mai sigure pentru păr.

Se pot monta pe un păr scurt (începând cu cinci centimetri), dar și pe lungimi ce trec de umăr, în absolută siguranță.

Elly Stan

Cât de mult a crescut cererea pentru extensiile de păr în ultimii ani?

Având în vedere evoluția trendurilor, și cererea este din ce în ce mai mare.

Ce tipuri de extensii importați și distribuiți în prezent?

Cum spuneam și mai devreme, lucrăm cu extensii tape-on (extensii cu bandă), din păr 100% natural. Am mai multe variante de păr: de la un singur donator, păr extravirgin, ondulat, drept, neprocesat sau nevopsit. Extensiile le import de la o fabrică renumită din Rusia și sunt foarte mândră de colaborarea mea cu ei.

Ce înseamnă extensii de calitate? Cum recunoaștem, altfel decât din raționamente financiare, un produs superior?

În principiu, raționamentul calitate-preț este cel corect la mine în salon. Despre ce fac alții nu vreau să mă pronunț, însă pot spune că doar timpul poate măsura calitatea extensiilor. Altfel spus, calitatea extensiilor se vede în timp, la purtarea lor pentru o perioadă îndelungată. Clientele mele ajung să își schimbe extensiile și după un an de purtat zi de zi.

Ce tipuri de extensii există acum pe piață?

Există foarte multe tipuri, dar eu, personal, nu recomand extensiile care dăunează părului. Tot ce este aplicat prin căldură sau topire face rău atât scalpului, cât și firului de păr.

Pentru mai multe informații, vă aștept pe pagina noastră de Instagram, unde explicăm „de-a fir a păr” totul.

Când recomandați purtarea extensiilor și care sunt cele mai friendly pentru scalpul nostru?

Extensiile tape-on se pot purta oricând și oricât, atât timp cât sunt aplicate corespunzător pentru fiecare tip de păr în parte. Eu aleg să personalizez extensiile în funcție de cerințele clientelor. Fie că este vorba despre culoare, lungime, desime sau gramaj, se pot realiza pentru fericirea și sănătatea scalpului. Vă aștept cu drag să descoperiți o gamă variată de culori și texturi!

Pentru mai multe detalii și întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe rețelele noastre de socializare – Instagram, Facebook și toate canalele adiacente Elly Stan Salon&Academy!

Cel mai important este să aveți mereu grijă de părul vostru!