Delta Studio, distribuitor exclusiv al brandului elvețian Laufen, în România

Scris de Luxury
Publicat la data de: 24-06-2021

în: Art & Design

Obiectele sanitare Laufen, cunoscute pentur precizie tehnică elvețiană și designul de vârf, sunt disponibile pentru clienții români care vor un ambient cu personalitate în care baia devine o piesă „de colecție” a întregii amenajări. Totul datorită parteneriatului Laufen cu Delta Studio, care reprezintă în exclusivitate brandul pe piața națională a proiectelor și amenajărilor interioare.

Tradiția Laufen pe piața obiectelor sanitare premium a început în 1892. De-a lungul timpului, compania s-a bazat pe trei piloni care i-au asigurat durabilitatea și aprecierea clienților din toată lumea. Totul pleacă de la calitatea și precizia tehnică, de sorginte elvețiană, la care se adaugă orientarea constantă spre inovație și dezvoltarea de tehnologii revoluționare.

Laufen colaborează cu staruri ale designului și arhitecturii contemporane pentru crearea unor colecții de obiecte sanitare unice și rafinate. Stilistic, brandul se definește printr-un minimalism versatil și sofisticat, deopotrivă sobru și jovial, care surprinde mereu prin nuanțele variate pe care le afișează: de la forme geometrice la linii fluide, de la modernism până la un clasicism reinterpretat în cheie contemporană.

Toate acestea transmit o deschidere către cele mai variate gusturi și preferințe personale, păstrând însă permanent cele mai înalte standarde în materie de calitate și design.

La rândul său, Delta Studio are o istorie de 25 de ani pe piața românească și s-a afirmat ca lider în domeniul amenajărilor interioare. În această perioadă, compania și-a construit portofoliul bogat de proiecte private și publice, având colaborări cu numeroși arhitecți, clienți VIP, persoane publice și actori importanți din zona de business și dezvoltare imobiliară.

Colaborări cu designeri de top

Începând cu anul 2020, Delta Studio este distribuitor exclusiv Laufen în România. Toate colecțiile din portofoliul brandului sunt disponibile pentru a fi achiziționate prin comandă directă, pentru proiecte de amenajare.

Spiritul unic al soluțiilor Laufen este alimentat de colaborările cu designeri celebri, precum Patricia Urquiola, pentru colecția SONAR. Urquiola a colaborat cu branduri de lux precum Louis Vuitton, Cassina sau Moroso și a contribuit la designul interior al unor hoteluri de top precum Mandarin Oriental Barcelona sau W Retreat & Spa Puerto Rico. Seria designerului spaniol subliniază aspectul tridimensional al materialului și pune în evidență liniile sale zvelte.

Stefano Giovannoni a imaginat pentru colecția ILBAGNOALESSI ONE un stil relativ excentric, forme atemporale și linii consistente și senzuale.

Lavoarul în formă de lacrimă, caracterizat prin asimetrie și jocul formelor, și cada freestanding cu forme robuste sunt doar două dintre obiectele sanitare de succes, parte din colecție.

Ludovica și Roberto Palomba sunt un cuplu de arhitecți și designeri din Italia. Cei doi dețin un studio de design în Milano din anul 1994 și au semnat pentru Laufen colecția cu același nume, PALOMBA. Obiectele sanitare din colecția Palomba sunt inspirate de formațiunile naturale create prin erodarea pietrelor și stâncilor de apa mării.

Colecția folosește ceramica SaphirKeramik pentru a transpune delicatețea, dar și forța naturii în designul obiectelor sanitare.

Designerul francez Toan Nguyen a colaborat cu branduri premium precum Fendi Casa, Bugatti Home, Dedon sau Vibia și a primit numeroase premii internaționale pentru multe dintre obiectele create pentru acestea.

Nguyen a creat colecția INO ca o reinterpretare și o reinventare a formelor convenționale de obiecte sanitare. În designul colecției s-au exploatat cu măiestrie noile posibilități oferite de tehnologia SaphirKeramik, iar rezultatul este o estetică elegantă, fluidă, însoțită de o funcționalitate la cele mai înalte standarde.

Konstantin Grcic este un designer de renume internațional ce a colaborat cu branduri precum Cassina, Flos, Nespresso sau Vitra, iar multe dintre creațiile sale fac parte din colecțiile permanente ale unor muzee importante, cum ar fi Muzeul MoMA din New York.

Grcic este pasionat de materiale și tehnologie, iar acest lucru l-a condus spre colaborarea cu Laufen și spre experimentarea cu SaphirKeramik. Colecția VAL se remarcă prin margini foarte subțiri, linii simple și suprafețe netede.

Marcel Wanders este un designer olandez renumit pe plan mondial, ce conduce un studio de design în Amsterdam. A colaborat cu branduri de top, precum Flos, KLM, Hyatt Hotels Corporation, Louis Vuitton sau Puma, iar scopul lui este să readucă elementul uman în era tehnologiei arhitecturale și de design.

Prin colecția THE NEW CLASSIC, Wanders combină cu succes formele clasice pline de armonie cu stilul contemporan. Obiectele sanitare redau linii elegante, fine și readuc în prezent noblețea stilului clasic.

Showroom-ul principal Delta Studio Cotroceni expune în ambiente dedicate toate colecțiile de designer, acestea putând fi consultate și comandate și de pe platforma online deltastudio.ro, alături de alte colecții și produse ale brandului Laufen.  

În oricare dintre cele zece showroom-uri naționale Delta Studio pot fi consultate cataloagele colecțiilor și selecția de produse expuse fizic.

Creat pentru clienții care vor inovație și calitate fără compromisuri

Produsele Laufen se adresează unui client din segmentul luxury, care apreciază designul modern, în tendințe, cu obiecte realizate din materiale premium, durabile. Un client care apreciază un brand cu prestigiu și renume mondial și obiecte ce poartă semnătura unor staruri ale designului internațional.

Acestea pot fi integrate în proiecte private ultrapersonalizate sau pentru dezvoltări de succes care doresc să afișeze o imagine și o ținută premium.

Clienții care aleg să-și amenajeze baia cu soluțiile dezvoltate de Laufen se bucură de o calitate tehnică impecabilă regăsită în fiecare detaliu, de un design sofisticat, de ultimă oră, semnat de staruri internaționale în domeniu, și de prestigiul și anvergura unui brand internațional, dezvoltat în climatul perfecționismului elvețian.

Integrarea soluțiilor Laufen garantează crearea unui ambient cu personalitate, pregătit să răspundă celor mai variate și sofisticate preferințe.

Preocuparea constantă pentru inovație, care a generat tehnologia SaphirKeramik, permite crearea unor detalii de o surprinzătoare finețe și în același timp extrem de rezistente.

Tehnologia se bazează pe un material inovator rezistent și maleabil în același timp, care permite designul unor obiecte sanitare cu margini foarte subțiri (3-5 milimetri), cu linii fine și elegante.

Calitățile estetice vor imprima un caracter original ambientului și vor face experiența spațiului intensă și memorabilă.

În esență, toate colecțiile sunt caracterizate printr-o tehnologie de ultimă oră și funcționalitate ireproșabilă, completate de o estetică desăvârșită.

Astfel, echipa de arhitecți a biroului de proiectare din cadrul Delta Studio integrează cu succes și pasiune obiectele sanitare Laufen în proiectele rezidențiale, iar colaboratorii apreciază infuzia de design și modernitate generată de brandul cu tradiție de peste un secol din Elveția.

București | Brașov | Cluj-Napoca | Constanța | Iași |

Piatra Neamț | Pitești | Ploiești | Timișoara

Showroom Cotroceni: str. Progresului 1-3, București

www.deltastudio.ro | marketing@deltastudio.ro

Facebook: DeltaStudio2 Instagram: @deltastudio.ro

Youtube: DeltaStudio