Clot anunță oficial lansarea colecției Nike Cork Dunk

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-06-2023

în: Fashion

clot

După colaborarea sa de succes cu Nike, CLOT revine cu o altă colecție interesantă, de data aceasta preluând silueta clasică Nike Dunk și transformând-o într-un model inedit.

Colaborarea a reiterat modelul clasic de Dunk de la Nike și l-a acoperit cu o căptușeală pe bază de plută, care aterizează peste părțile laterale, călcâi și partea din față. Completați de accente de maro și pe căptușeala interioară a pantofului, adidașii sunt confecționați cu Swooshe-uri înfășurate, care alternează între pielea de șarpe de un albastru strălucitor și gri.

CLOT

De asemenea, căptușeala pe bază de plută prezintă emblemele semnăturii CLOT gravată pe diapozitivele lor mediale, completate cu „2003” și „2023” sub clapele călcâiului, care fac referire la aniversarea de 20 de ani a CLOT. În cele din urmă, adidașii beneficiază de tălpi interioare subtile în nuanțe de coajă de ou. Noile modele vin, de asemenea, cu un set de șase Swooshe-uri cu velcro detașabile și prezintă un logo CLOT20 pe căptușeala pantofului.

Noua colaborare CLOT Cork Dunk va fi lansată printr-o tombolă organizată la nivel global, pe 23 iunie, și va fi disponibiă în anumite locații JUICE.

Energy Expo 10-13 octombrie