Casa de vis a lui Barbie din Malibu poate fi închiriată

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-06-2023

în: News

Barbie

Pe măsură ce lansarea filmului Barbie se pregătește de lansare, casa celebrei păpuși din Malibu se pregătește să revină pe Airbnb în această vară, fiind din nou disponibilă pentru închiriere, însă doar pentru o perioadă limitată de timp.

Casa roz fluorescente este situată pe malul oceanului și oferă două escapade de o noapte pentru câte doi oaspeți. Desigur, rezervările vor avea loc pe 21 și 22 iulie pentru a coincide cu premiera filmului. Gazda ta va fi nimeni altul decât iubitul lui Barbie, Ken, așa că așteaptă-te să găsești acolo câteva dintre lucrurile lui preferate.

„Toți avem vise, iar Barbie are norocul să aibă o casă plină cu ele. Dar acum, este rândul meu și abia aștept să găzduiesc oaspeți în aceste excursii unice”, a scris Ken.

Barbie

Oaspeții vor avea ocazia să doarmă chiar în dormitorul lui Ken, să umble prin dulapul lui care este plin cu echipament de cowboy. De asemenea, cei care sunt pasionați de muzică pot cânta la chitara celebrului personaj sau pot exersa mișcările de danspe ringul disco care se află în aer liber.

Desigur, piscina infinită masivă este una dintre cele mai dorite facilități. Mai mult decât atât, la finalul șederii, gazda îți va oferi un set de patine Impala, galben-roz neon, ca cele pe care Margot Robbie și Ryan Gosling le-au purtat în film, plus o placă de surf.  

Barbie

Oaspeții își vor putea rezerva sejurul începând cu 17 iulie la ora 10:00 a.m. și vor trebui să își organizeze propria călătorie către și dinspre Malibu. În plus, pentru a sărbători lansarea filmului Barbie, Airbnb va face și o donație unică pentru Salvați Copiii, o organizație dedicată sprijinirii și furnizării de resurse familiilor, copiilor și comunităților din peste 100 de țări din întreaga lume.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie