adidas Sportswear lansează o nouă colecție Z.N.E

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 29-06-2023

în: Fashion

adidas

adidas dezvăluie cel mai nou must-have în materie de îmbrăcăminte sportivă: colecția adidas Sportswear Z.N.E. O gamă de articole vestimentare confortabile, creată cu materiale inovatoare – printre care tehnologia AEROREADY și țesături elastice care asigură maximum de confort. Hanoracele, pantalonii sport, tricourile și pantalonii scurți au un design minimalist, ideal pentru viața de zi cu zi.

Campania îi are în prim-plan pe cunoscuta actriță Jenna Ortega, modelul internațional Hoyeon, atacanta lui Lioness și Manchester United, Alessia Russo, campioana olimpică a Germaniei, Melanie Leupolz, actorul David Yang și baschetbalistul renumit Anthony Edwards. Fiecare dintre ei își etalează stilul unic prin piesele pe care le poartă, oferind astfel impresia că personalitatea și stilul tău personal vor străluci în această colecție.

adidas

„Am crescut jucând fotbal, la fel ca întreaga mea familie. Era sportul nostru preferat – ne uitam și ne jucam mereu împreună. Îmi place pur și simplu cum spiritul competitiv al jocului te face să fii pregătit pentru a înfrunta orice provocare. Astfel, cea mai recentă colecție adidas Sportswear, este perfectă pentru acest gen de activități – confortabilă și din materiale ușoare care-ți permit să te bucuri la maxim de orice eveniment sportiv” – a spus Jenna Ortega.

Estetica colecției este una simplă, ce păstrează în întregime ADN-ul adidas Sportswear, având câteva item-uri cheie, precum: duo-ul compus din jacheta Z.N.E. Premium Full Zip și pantalonii Z.N.E. Premium Pants, colanții Z.N.E și hanoracul Full Zip – 2 articole special create pentru a fi sinonime cu o experiență relaxantă și un design confortabil, hanoracul Premium Overhead Hoodie și pantalonii scurți, o combinație care oferă un look fresh prin fuziunea culorilor și a detaliilor fine, și multe altele.

„Odată cu organizarea Cupei Mondiale Feminine, fanii de pe tot globul se vor reuni pentru a-și susține echipele naționale, așa că ne-am propus să creăm o gamă de articole vestimentare care pune accentul pe confort și libertate de mișcare. Dar chiar și dincolo de sport, știm că există o serie de ocazii în care oamenii doresc doar să se relaxeze și să se simtă bine, așa că această colecție este menită să ofere o combinație neașteptată de confort și eleganță”,  a declarat Tricia Shumavon, VP Product Apparel la adidas.

Colecția adidas Sportswear Z.N.E este disponibilă în magazinele adidas din România.

 

Energy Expo 10-13 octombrie