Primul eveniment marca Florentino Delure & Bentley București a avut loc în București

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-05-2024

în: News & Features

Bentley București

Florentino Delure, împreună cu Bentley București au organizat un eveniment marcat de pasiune și rafinament în inima Bucureștiului, la Vila Florentino Delure. Într-un cadru intim și sofisticat, membri comunităților celor două branduri au împărtășit impresii despre autoturismele preferate, dar și despre cultura sartorială autentică. Vila Florentino Delure și-a întâmpinat oaspeții cu un decor exclusivist, care a găzduit și autoturismul de lux Bentley Bentayga Azure V8.

Unul dintre invitații speciali ai serii a fost Frederico, croitorul casei Florentino Delure, aflat în vizită din Napoli, care va oferi până pe data de 19 mai experiența autentică italiană sartorială în cadrul Trunk Show-ului organizat de brand în fiecare sezon. Pe bază de programare, fiecare client va beneficia de o consiliere privată Bespoke și își va putea crea costumul personalizat, executat manual, pe măsură.

“A fost o adevărată onoare să găzduim în locația noastră acest eveniment alături de partenerii și prietenii noștri de la Bentley București. Suntem bucuroși să oferim de mai bine de 10 ani experiențe unice clienților noștri și să transmitem autenticitatea sartorială italiană în fiecare creație, moștenită din generație în generație. “ a spus Serghei Grigor, fondatorul Florentino Delure.

Bentley București

“Ne bucurăm că acest eveniment exclusivist a reunit iubitori ai luxului într-o atmosferă rafinată, evidențiind pasiunea comună pentru designul sofisticat și performanță, caracteristice atât automobilelor Bentley, cât și creațiilor vestimentare Florentino Delure. Prin parteneriatul cu Florentino Delure, Bentley București continuă să redefinească standardele de lux și exclusivitate în industrie. ” a spus Mihaela Tudorică, Sales Manager Bentley București.

Vila Florentino Delure este o bijuterie istorică construită în 1939 și înscrisă pe lista monumentelor istorice din București, păstrând cu fidelitate esența designului italian. Cu o istorie bogată ca reședință diplomatică, restaurarea meticuloasă și arhitectura atemporală, clădirea creează cadrul pentru o experiență conturată de tradiție și rafinament. Pentru a întări eleganța specifică celor două branduri, locația a fost decorată cu aranjamente florale naturale impresionante. Un mix perfect între ritmurile contemporane și cele clasice a fost asigurat de un DJ și un pianist, contribuind la atmosfera specială a serii, în care invitații din lumea afacerilor, artei și culturii au creat momente și legături autentice, bazate pe pasiunile comune pentru autoturisme de lux și creații Bespoke.