Începe numărătoarea inversă pentru Baselworld 2017 – evenimentul de lux al anului dedicat industriei orologere și a bijuteriilor

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 16-03-2017

în: Jewels & Watches

Ca în fiecare an, universul orologer și al bijuteriilor de lux Baselworld 2017 își va deschide porțile pe data de 23 martie și se va desfășura până la 30 martie, la Basel, în Elveția. Noile creații și inovații din industria ceasurilor și a bijuteriilor de lux vor fi prezentate în exclusivitate publicului. Târgul unic reunește cele mai prestigioase și sofisticate branduri, cumpărători de renume și presa din lumea întreagă în reputatul salon internațional care stabilește tendințele în materie de ceasuri și bijuterii ale anului curent.

An de an, Baselworld atrage cele mai importante trusturi media, care iau pulsul industriei de profil, fiind martore la nașterea de noi trenduri, dezvăluite de cele mai cunoscute branduri din lume, reunite sub același acoperiș. Revista Luxury Rich and Famous este singura publicație de lux din România care va fi prezentă la Baselworld în calitate de partener media, anul acesta, și care va împărtăși cu cititorii toată strălucirea experimentată la celebrul salon și trendurile orologere stabilite acolo.

Un tribut adus valorilor acestui spectacol, pentru Elveția și pentru întreaga lume, Baselworld este inaugurat în fiecare an de către un membru al Consiliului Federal al Elveției. În acest an, consilierul federal Alain Berset, președintele Departamentului Federal pentru Afaceri Interne și vicepreședintele Consiliului Federal, va face onorurile oficiale ale ceremoniei de deschidere a Baselworld  2017, joi, 23 martie.

Pe lângă faptul că unul dintre punctele forte ale Baselworld constă în unirea industriei globale de ceasuri și bijuterii de lux sub același acoperiș, acest târg unic se mândrește și cu faptul că se adaptează nevoilor și cerințelor pieței. De asemenea, acest eveniment nu se adresează doar elitelor, ci și tuturor celor interesați de noutățile orologere și de bijuterii. Cele mai cunoscute și prestigioase branduri, cei mai buni designeri, dealeri de renume mondial, furnizori de diamante, pietre prețioase și perle și cei mai de succes ceasornicari independenți vor fi prezenți pentru a vă satisface curiozitățile.