Noul BMW i7 disponibil pentru precomenzi în România

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 17-05-2022

în: Auto

Cu debutul pe piaţă programat pentru finalul acestui an, noul BMW i7 este acum disponibil pentru precomenzi în România. Preţul de început este 111300 Euro fără TVA (132447 Euro cu TVA) pentru versiunea xDrive60.

 

BMW i7 redefineşte experienţa unei limuzine de lux. Combină tehnologie sofisticată cu soluţii şi echipamente fără precedent, un nou limbaj de design cu o linie frapantă şi impunătoare, cu unul din cele mai avansate sisteme de propulsie electrice de pe piaţă, a 5-a generaţie BMW eDrive.

 Noul BMW i7 disponibil pentru precomenzi în România

BMW Theatre Screen aduce pentru prima dată experienţa de cinematograf pentru locurile din spate cu un ecran cu rezoluţie de 31,3 inch şi rezoluţie 8K, susţinut de sistemul de sunet Bowers and Wilkins şi sisteme de comandă integrate în mânerele uşilor spate cu ecrane tactile de 5,5 inch.

Modelul vine cu o serie de sisteme de asistenţă fără precedent, de la Maneuver Assistant, care memorează trasee de parcare şi le poate efectua autonom, până la pregătire pentru condus autonom Level 3.

 Noul BMW i7 disponibil pentru precomenzi în România

BMW i7 xDrive60 dispune de un sistem cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, care dezvoltă un total de 544 CP şi 745 Nm care asigură o acceleraţie 0-100 km/h de 6,1 secunde. Capacitatea bateriei de putere mare de 101,7 kWh asigură o autonomie măsurată în standardul WLTP de până la 625 km.

BMW i7 aduce un nou element emblematic în designul BMW – grila Iconic Glow, cu contur luminat, un element care îşi propune să contribuie la identitatea mărcii. BMW Interaction Bar îmbracă interiorul într-un joc de lumini spectaculos. Experienţa este definită şi de combinaţii de materiale de cea mai bună calitate precum cașmirul pentru tapiţeria de interior sau Veganza, care oferă un nivel ridicat de confort prin calităţile, perforarea şi matlasarea proeminentă asemănătoare pielii, dar ca alternativă sustenabilă şi vegană.

BMW i7 xDrive60 va debuta pe piaţă, inclusiv în România, până la finalul acestui an. Preţul de început este 111300 Euro fără TVA (132447 Euro cu TVA) pentru versiunea xDrive60. Echiparea standard este deosebit de generoasă şi include echipament precum sistemul de sunet Bowers & Wilkins, climatizare cu 4 zone, acces confort şi soft close, sistem Connected Drive Professional cu navigaţie, trapă panoramică, suspensie activă pneumatică, direcţie integrală activă, sisteme de asistenţă Driving Assistant şi Parking Assistant Plus. Modelul este disponibil în reţeaua de dealeri pentru precomenzi.