Premieră: Noile BMW Seria 8 Coupé, BMW Seria 8 Cabriolet, BMW Seria 8 Gran Coupé

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 03-03-2022

în: Auto

Cu modificări atractive de design exterior şi un interior care a fost dezvoltat suplimentar prin numeroase detalii, producătorul de automobile premium BMW a perfecţionat profilul automobilelor sport de lux. O secţiune frontală reproiectată oferă un aspect exterior pe cât de dinamic, pe atât de elegant. În plus, toate variantele de model ale noilor BMW Seria 8 Coupé, BMW Seria 8 Cabriolet şi BMW Seria 8 Gran Coupé vin echipate standard cu pachet sport M. Confortul de operare şi conectivitatea sunt optimizate printr-un display central mărit la 12,3 ţoli (31,24 cm) pentru sistemul BMW iDrive.

Premieră: Noile BMW Seria 8 Coupé, BMW Seria 8 Cabriolet, BMW Seria 8 Gran CoupéMai mult ca niciodată, automobilele sport de lux ale BMW Seria 8 întruchipează o pasiune pentru performanţe care inspiră şi stil exclusivist.

Premieră: Noile BMW Seria 8 Coupé, BMW Seria 8 Cabriolet, BMW Seria 8 Gran CoupéGrila BMW „Iconic Glow”, care este standard pentru toate variantele de model, adaugă acum un accent foarte expresiv în designul exterior. La interior, tapiţeria BMW Individual din piele Merino – acum o echipare standard – contribuie la atmosfera luxoasă.

Premieră: Noile BMW Seria 8 Coupé, BMW Seria 8 Cabriolet, BMW Seria 8 Gran CoupéNoul BMW Seria 8 oferă un impuls plin de emoţie pentru ofensiva actuală de modele a mărcii în segmentul de performanţă de lux. Există trei caractere individuale din care puteţi alege, fiecare dintre ele oferind propria sa interpretare distinctivă a acestei combinaţii fascinante de fler sportiv şi lux. BMW Seria 8 Coupé întruchipează forma clasică a caroseriei cu două uşi, aşa că se menţine ferm în tradiţia maşinilor sport legendare ale mărcii, îmbinând liniile elegante cu caracteristicile dinamice. BMW Seria 8 Coupé a fost dezvoltat în paralel cu automobilul de curse de anduranţă BMW M8 GTE şi a avut întâi debutul pe circuit, apoi fiind prezentat pe şosele.Premieră: Noile BMW Seria 8 Coupé, BMW Seria 8 Cabriolet, BMW Seria 8 Gran Coupé

BMW Seria 8 Cabriolet combină performanţa sportivă cu cel mai înalt nivel de exclusivitate, precum şi atracţia distinctivă a plăcerii de a conduce o decapotabilă. Soft topul său clasic din material textil poate fi deschis sau închis complet automat în 15 secunde prin simpla atingere a unui buton.

Premieră: Noile BMW Seria 8 Coupé, BMW Seria 8 Cabriolet, BMW Seria 8 Gran CoupéSeria este completată cu un concept de automobile care combină performanţa dinamică tipică BMW cu un plus clar în ceea ce priveşte spaţiul şi este perfect adaptat pentru călătoriile pe distanţe lungi. Ca model cu patru uşi cu un nivel foarte ridicat de confort al scaunelor din spate pentru o maşină sport, BMW Seria 8 Gran Coupé ocupă o poziţie excepţională în segmentul de lux. Caracteristicile sale de performanţă remarcabile rezultă din faptul că este singurul model din mediul său competiţional care a fost derivat direct dintr-un automobil sport cu două uşi – BMW Seria 8 Coupé.