Miraj celebrează frumusețea naturii în noua sa colecție de parfumuri

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 15-05-2023

în: Beauty News

Miraj

Laboratoarele de Parfum Miraj București au lansat o nouă colecție de parfumuri în cadrul unui eveniment special organizat în București, unde, alături de fondatorul brand boutique-ului Miraj, Florin Găină, s-a aflat parfumierul Stéphanie Bakouche, care semnează creația noilor compoziții Miraj Riviera și Miraj Fujer.

Folosind ingrediente pure excepționale, precum iris nobil, absolut de trandafir, vetiver și note emblematice din parfumeria de lux, Bakouche construiește de această dată o aventură olfactivă care transportă simțurile în lumea fermecătoare a florilor și a citricelor scăldate de soarele italian.

Miraj

În cadrul evenimentului de lansare, invitații au putut descoperi în premieră experiența olfactivă a noilor parfumuri Riviera și Fujer. Miraj Riviera este un parfum feminin din familia floral-ambrat-proaspăt, în care notele de vârf de tangerină și bergamotă din Italia se îmbină cu notele proaspete de frunze de tangerin, energizând simțurile. La mijloc, maiestuosul absolut de trandafir bulgăresc alături de coacăze negre și petale catifelate de violete provoacă o plăcere reconfortantă. Notele de bază de ambră lemnoasă, ambroxan și mosc conferă parfumului intensitate și persistență.

Miraj

De cealaltă parte, Miraj Fujer este o esență verde, răcoroasă și ușor florală care aduce o interpretare contemporană clasicului acord franțuzesc „fougère”. Notele de lămâie și grapefruit din Italia se combină cu lavanda, piperul negru și cardamomul într-un acord revigorant și plin de energie. La mijloc, un buchet de iris nobil și mușcată egipteană se lasă mângâiat de notele proaspete și ușor citrice de vetiver. Compoziția este completată de note rafinate de mosc, ambră albă și lemn de cedru.

Noul duo de parfumuri Miraj Riviera și Miraj Fujer este disponibil online pe miraj.ro și în magazinele partenere.

Galerie Foto