La Femme & L’Homme by Prada

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-10-2016

în: Beauty News

La Femme Prada - L’Homme Prada

Fiecare dintre cele două parfumuri este conceput pentru a defini eleganța și stilul celor două laturi Prada, feminin și masculin, pentru a evidenția schimbul și dialogul senzual dintre acestea. Parfumurile au fost create în paralel cu scopul de a reflecta natura contrastantă și complementară a genului pentru Prada, precum și natura fluidă a identității în sine.

La Femme Prada înglobează identitatea femeii Prada, însă ce caracteristici o definesc? Nu există un răspuns simplu pentru Miuccia Prada. Din dorința de a evita clișeul perceput al unui singur chip ca reprezentant absolut în universul unui parfum, Prada prezintă o multitudine de identități pentru a celebra individualitatea și diferențele dintre femeile care vor purta La Femme Prada.

În același timp, este cunoscută forța și încrederea tuturor „femeilor Prada”. La Femme Prada este creat pentru a duce purtătoarea într-o călătorie senzorială în spațiu, amintire și timp. Acest parfum intens îmbină tradiția cu exotismul pentru a face o declarație definitivă și de anvergură: La Femme Prada este aici. Acest lucru este proiectat prin campania ale cărei protagoniste sunt actrițele Mia Goth și Mia Wasikowska.

Același lucru se poate spune și despre parfumul pentru bărbați. L’Homme Prada este creat pentru a reflecta dualitatea în identitatea masculină. Un parfum al perechilor, dublurilor și juxtapunerilor – o anumită distanță rece este contracarată de o submersie bogată și senzuală. Tradițiile masculine sunt setate împotriva notelor feminine în utilizarea ingredientelor stratificate, de înaltă calitate. Cu toate acestea, concluzia este aceeași: L’Homme Prada este aici. Campania este realizată cu ajutorul actorilor Dane DeHaan și Ansel Elgort.