Hugo Boss și David Beckham au încheiat un parteneriat strategic

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-05-2024

în: News & Features

Hugo Boss

Hugo Boss a dezvăluit o colaborare cu David Beckham la nivel mondial, pe mai mulți ani, pentru marca BOSS. Acest parteneriat este menit să contribuie la dezvoltarea colecțiilor BOSS Menswear pe parcursul mai multor ani.

Din punct de vedere al anvergurii, colaborarea este prima de acest gen pentru BOSS Menswear și va realiza modele inovatoare și captivante, care reflectă stilul și valorile estetice ale lui David Beckham și BOSS, adresându-se unui public larg la nivel global.

„David Beckham este un adevărat simbol global atât în sport, cât și în modă. Cu spiritul său antreprenorial distinctiv și pasiunea autentică pentru modă, el întruchipează perfect valorile brandului nostru BOSS. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum primele colecții prind viață și să lucrăm îndeaproape cu David pe parcursul acestui parteneriat de mai mulți ani”, a declarat Daniel Grieder, CEO al HUGO BOSS.

În următoarele sezoane, parteneriatul strategic include colecții capsulă și colecții de sezon concepute și curatoriate de David Beckham, acesta valorificându-și acreditările stilistice dobândite de-a lungul vieții în toate etapele procesului de concepere și design. Colecțiile vor întruchipa stilul său caracteristic, precum și poziționarea BOSS în stilul de viață premium 24/7 și angajamentul său față de excelență, cea mai înaltă calitate și design superior. Colaborarea se va axa pe îmbrăcăminte masculină formală și casual, prima colecție urmând să fie prezentată consumatorilor în primăvara/vara 2025, David apărând deja în campania globală a brandului din toamna/iarnă anul acesta.

„În ultimii ani, mi-am dorit să investesc mai mult timp în design și modă, dar am vrut să mă asigur că voi colabora cu un brand și o echipă care pot oferi ceva cu adevărat semnificativ și de impact la nivel global. M-am bucurat foarte mult de colaborarea cu BOSS până acum și am fost impresionat de ambiția, creativitatea și dorința de excelență a echipei. Aștept cu nerăbdare să dezvălui elementele la care am lucrat până acum, inclusiv campania toamnă/iarnă 2024, ca un prim pas în parteneriatul nostru pe termen lung”, a declarat David Beckham.