Clinica 3D Dental

Stomatologie modernă cu laser în beneficiul pacienților

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 10-05-2019

în: Beauty

CLINICA 3D DENTAL A FOST CONSTRUITĂ DIN GRIJA PENTRU PACIENT, IAR ECHIPA CLINICII ESTE FORMATĂ DIN MEDICI STOMATOLOGI DE SPECIALITATE, IGIENIȘTI DENTARI ȘI ASISTENTE MEDICALE, CU SCOPUL COMUN DE A OFERI TRATAMENT DE CALITATE. CU AJUTORUL CELUI MAI PUTERNIC LASER DIN LUME, SPECIALIȘTII DIN CADRUL CLINICII OFERĂ CELE MAI BUNE TRATAMENTE DENTARE CARE ASIGURĂ O STARE DE BINE PACIENȚILOR.

Clinica 3D Dental se menține pe piață datorită dorinței continue de perfecționare și evoluție, iar ingredientul de succes îl reprezintă în primul rând echipa de medici. Personalul cabinetului a fost pregătit, de-a lungul timpului, de experți din țară sau din străinătate. Echipa de elită a clinicii este formată din medici cu renume, precum Dr. Dana Caranovic, medic specialist Parodontologie și Implantologie, Dr. Oana Laslău, medic specialist Ortodonție, și Dr. Mircea Laslău, medic specialist Chirurgie BMF.

Întreg colectivul de medici folosește cele mai noi tehnologii din domeniu alături de practici de ultimă oră pentru a rezolva orice problemă stomatologică. Toți medicii dau dovadă de profesionalism și dedicare în rezolvarea tuturor cazurilor care trec pragul clinicii.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, Clinica 3D Dental a investit permanent în echipamente de calitate care pot completa măiestria medicilor. Totul a culminat cu decizia de achiziționare a celui mai performant laser din lume.

Laserul este conceput special pentru profesioniștii care își doresc upgradarea tratamentului stomatologic, în toate etapele lui. Noua tehnologie oferă suport important medicilor în toate activitățile din clinică, fie că vorbim de detartraje, de curățarea cariilor, de sterilizarea câmpului operator sau de proceduri chirurgicale complexe.

Dezvoltarea laserului folosit în Clinica 3D Dental se bazează pe 45 de ani de experiență în domeniul tehnologiei laser. Acesta integrează o serie de tehnologii, precum VSP și TwinLight Er: YAG. Noul sistem oferă, de asemenea, cele mai bune funcții și ergonomie, asigurând un maxim de eficiență și fiabilitate în operare.

Laserul dentar al clinicii este folosit cu succes și în estetică. Albirea dentară cu laser este cel mai eficient, dar și cel mai cerut tratament. Acesta elimină aproape toate petele și discolorațiile de pe suprafețele dinților, datorită acțiunii laserului care activează componentele din gelul folosit. Noua tehnologie asigură beneficiu imediat pentru pacient, care se traduce în absența aproape totală a sensibilității dentare în urma acestui tratament, în comparație cu varianta clasică.

Echipa 3D Dental și-a consolidat experiența în folosirea laserului ținând cont că primul echipament de acest tip a fost introdus de clinică în urmă cu 15 ani. Pe măsură ce tehnologia a evoluat, clinica s-a asigurat că cele mai inovative soluții de tratament ajung la pacienți.

Mizând pe adoptarea tehnologiilor de ultimă oră și având la dispoziție o echipă de specialiști constant interesată de cele mai recente evoluții în tratamentul stomatologic, clinica oferă o paletă completă de servicii care includ lucrări dentare cu diferite grade de complexitate și tratamente de specialitate.

Despre laserul dentar
Orice procedură stomatologică poate fi efectuată mai rapid, mai eficient și mai confortabil, datorită creșterii popularității laserului dentar. Tehnologia laser a fost folosită în diferite tratamente, de foarte mulți ani, iar cabinetele dotate cu această aparatură sunt din ce în ce mai comune, astfel că prețurile încep să scadă, fiind mai accesibile. Astfel, dentiștii se pot folosi de laserul dentar în timpul unei proceduri de igienizare – pentru îndepărtarea tartrului și ca un înlocuitor pentru intervențiile tradiționale la rădăcina dinților infectați, care, în prezent, presupun utilizarea unui instrument numit chiuretă, ce poate aduce prejudicii țesuturilor înconjurătoare.

Cum se folosește laserul în stomatologie?

  • Reduce disconfortul creat de instrumentele clasice
  • Evidențiază molarii de minte incluși
  • Îndepărtează atașamentele în zona mușchilor care limitează mișcarea potrivită
  • Protejează gingiile în timpul procedurilor de aplicare a lucrărilor protetice, de tipul coroanelor sau punților dentare
  • Îndepărtează țesuturile dezvoltate în plus, cauzate de anumite medicamente
  • Îndepărtează țesuturile gingivale inflamate și le tratează atunci când există infecții
  • Reconstruiește gingiile atunci când este nevoie, în urma unor proceduri de lungă durată
  • Ajută la eliminarea infecțiilor din canalele dentare
  • Grăbește procedura de albire dentară

Care sunt beneficiile folosirii laserului dentar?
Există mai multe avantaje, printre care faptul că dentiștii nu mai trebuie să folosească freza și nici măcar anestezia, în cazul multor proceduri, astfel încât pacienții să fie supuși unei experiențe mult mai relaxante. De asemenea, intervențiile efectuate cu laserul sunt mult mai precise și pot reduce simptomele și timpul de vindecare asociat anumitor terapii, precum și numărul de bacterii cauzate de țesuturile gingivale infectate și cariile dentare.

Este sigur laserul dentar?
Dacă laserul a primit acordul de a fi utilizat în cadrul cabinetelor de stomatologie, înseamnă că este cel puțin la fel de sigur ca alte instrumente dentare. În timpul procedurilor în care se folosește laserul, este nevoie ca atât medicii, cât și pacienții să poarte ochelari de protecție.

www.3ddental.ro