World Class România redeschide sălile de fitness

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-04-2021

în: News

 Cluburile de health & fitness s-au redeschis pe 27 aprilie 2021, pe fondul relaxării restricțiilor, ca urmare a scăderii ratei de infectare cu COVID-19. Astfel, peste 60.000 de membri World Class își vor putea relua rutina de antrenamente pentru o viață mai sănătoasă, într-un proces treptat de redeschidere a tuturor celor 41 de cluburi World Class din București, Brașov, Timișoara, Cluj, Ploiești, Constanța și Iași.

World Class a acționat responsabil de-a lungul crizei generate de coronavirus, continuând să facă pași importanți către misiunea sa: aceea de a motiva mai mulți români să fie mai activi mai des pentru a se bucura de o viață mai sănătoasă.

„Exercițiul fizic trebuie să devină un obicei sănătos pentru toți. Noi, la World Class știm cât de important este să fii activ pentru sănătate și imunitate. Știm că o națiune sănătoasă înseamnă și o economie sănătoasă și acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra tuturor românilor. Prin urmare, credem că industria de helath & fitness trebuie să fie prioritizată și clasificată ca business esențial, care ajută la susținerea sănătății mentale și fizice a populației”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

În ciuda restricțiilor și închiderilor temporare impuse până acum în diferite momente, World Class a continuat să ofere soluții alternative de health & fitness pentru toți cei care doresc să-și mențină sănătatea fizică și mentală optimă. În timpul primei închideri temporare, World Class a lansat propria sa platformă de antrenament online Premium și după a doua închidere, anul acesta, cea mai mare rețea de sănătate și fitness din România a lansat primele sale cluburi de health & fitness în aer liber, mutând afară echipamentele de antrenament, accesoriile, clasele de group fitness, inclusiv cele de cycling.

Toate cele 41 de cluburi de health & fitness World Class sunt acum în proces de redeschidere treptată începând cu 27 aprilie, cu adoptarea completă a tuturor standardelor sanitare, de siguranță și prevenire: igienizare intensivă a zonelor clubului și a suprafețelor echipamentelor, stații de curățare, nebulizarea aerului, distanțare fizică, limitarea ocupării cluburilor, precum și screeningul angajaților și membrilor pentru simptomele Covid-19.

Exercițiile fizice s-au dovedit a preveni și, de asemenea, a ajuta la tratarea celor mai frecvente boli cronice din lume: afecțiuni cardiovasculare, diabet și obezitate. De asemenea, mișcarea are un rol major în prevenirea infecțiilor tractului respirator. Românii trebuie să rămână activi mai ales acum, când se știe despre coronavirus că poate provoca cele mai grave efecte la pacienții cu boli de inimă, diabet și obezitate! Înotul are, de asemenea, beneficii extraordinare pentru sănătatea general și scade riscul de boli despre care se știe că pot vulnerabiliza și mai mult pacienții cu COVID-19. Redeschiderea piscinelor interioare va oferi, de asemenea, românilor acces la beneficiile enorme pentru sănătate ale înotului și antrenamentelor acvatice, atât pentru copii, cât și pentru adulți.