SUN SIYAM IRU VELI este oaza ta de relaxare în mijlocul paradisului din Maldive

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 07-04-2021

în: Travel

SUN SIYAM IRU VELI -O insulă exclusivistă, cu un design fresh, modern și piscină privată pentru fiecare suită de pe apă, cât și pentru fiecare cameră de pe plajă – hotelul Sun Siyam Iru Veli oferă vederi extinse ale oceanului albastru, cât cuprinzi cu ochii, în paradisul din Maldive. Cu o poziționare ideală, complexul dispune și de un recif propriu și locuri foarte bune pentru diving.

Amplasat într-o lagună din atolul Nilandhe de Sud, odată cu sosirea în Maldive, doar un transfer de 40 de minute cu hidroavionul din Male este necesar pentru a ajunge pe plajele albe pe care este situat hotelul Sun Siyam Iru Veli. Hotelul Sun Siyam Iru Veli face parte din Sun Siyam Resorts, complex hotelier prezent cu patru hoteluri în Maldive. Este un hotel de 5 stele, relativ nou, deschis la sfârșitul anului 2018, cu un design fresh și luminos. 

Camerele elegante și spațioase fac din Sun Siyam Iru Veli refugiul tropical perfect. Cu vedere la lagună și o piscină cu apă dulce pentru fiecare suită de 5 stele, tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați și să lăsați delfinii vecini să vă ofere momente de divertisment în timp ce traversează laguna în fiecare zi.

Hotelul este ideal pentru familiile cu copii de toate vârstele cărora le acordă atenție deosebită în construirea de experiențe ce vor garanta un sejur plin de amintiri de neuitat. În plus, Sun Siyam Iru Veli pune la dispoziția oaspeților săi un concept Premium All Inclusive, cu o gamă variată de restaurante și baruri, dar și nenumărate servicii incluse în pachet, pentru un concediu fără griji. Acest lucru face ca raportul calitate-preț să fie unul foarte avantajos. Costurile la hotelurile din Maldive pentru masă și băuturi sunt foarte ridicate și din cauza costurilor de transport pe insulă. De aceea, este bine să le aveți incluse în pachet dinainte. Mai mult, în cadrul pachetului sunt cuprinse și alte servicii, sporturi nautice și tot felul de alte activități.

Hotelul beneficiază de următoarele oferte speciale: reducere Early Booking de până la 40% la cazare și masă, dar și Family Offer – copiii până în 14 ani inclusiv au gratuitate la cazare și masă (acest lucru este valabil pentru doi copii într-o cameră cu doi adulți). Astfel, un pachet pentru un sejur de șapte nopți în perioada 01.03.2021 – 03.05.2021, adică în sezon de vârf, include următoarele: reducere Early Booking de până la 40% la cazare, zbor internațional București-Male, cu toate taxele incluse, cazare în cameră dublă Beach Suite with Pool, Premium All Inclusive și transfer cu hidroavionul de la/până la Aeroportul Male (durata: circa 40 de minute), la un tarif de la 2.585 de euro de persoană în cameră dublă.

Pentru mai multe informații și rezervări, puteți vizita site-ul www.alisters-travel.com.

Galerie Foto