Noul model Signature Touch de la Vertu – disponibil acum şi în România

Scris de Iulian Machi
Publicat la data de: 26-04-2016

în: Art & Design

 

Celebrul producător britanic de telefoane mobile de lux, Vertu, aduce în țara noastră cel mai nou smartphone premium, un model care pune în balanță tehnologia de ultimă oră, serviciile personalizate și calitatea extraordinară a materialelor. Vertu Signature Touch se prezintă într-o carcasă din titan de gradul 5 și învelit în cea mai fină piele, fiind cel mai performant model Signature Touch lansat de Vertu până în prezent.

 

Signature_Touch_Pure_Jet_Lizard_001-horz2

Față de predecesorul său, noul model Signature Touch folosește elemente de design mai simple și mai curate, dar care amintesc de elementele de brand ale producătorului de smartphone-uri de lux. Acest model este disponibil într-o varietate de patru culori, combinate ideal în cele opt versiuni de telefoane incluse în această colecție: Jet Calf, Garnet Calf, Grape Lizard, Pure Jet Lizard, Jet Alligator, Pure Navy Alligator, Clous de Paris Alligator și Pure Jet Red Gold, la care se adaugă o gamă de huse premium cu materiale și culori complementare.

Plăcuța metalică de pe partea posterioară ascunde, în spatele a două ușițe asemănătoare aripilor unui pescăruș, slot-ul pentru cardul microSD și cel pentru cartele nano SIM, în timp ce la interiorul acestora poate fi gravat un mesaj personalizat. Partea din față atrage printr-un display de 5,2 inchi, cu rezoluție Full HD și o densitate a pixelilor de 428 ppi – cel mai vibrant display executat vreodată, datorită prafului de fosfor care se folosește în procesul de creare a LED-urilor. Claritatea acestuia este asigurată de un ecran realizat din cristal de safir, de 130 carate, rezistent la zgârieturi.

Signature_Touch_Garnet_Calf_002-horz3

În ceea ce privește echiparea tehnologică, smartphone-ul de lux de la Vertu dispune de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, o memorie RAM de 4 GB și o memorie internă de 64 GB, cu posibilitate de a extinde spațiul de stocare cu până la 64 GB. Camera este mai performantă decât la telefoanele anterioare, având un procesor de imagine personalizat și un software dezvoltat de ArcSoft, cu un senzor de 21 megapixeli, ajutat în fotografierea pe timp de noapte de un bliț cu LED dual. Sistemul de sunet ambiental poartă semnătura Dolby Digital Plus, difuzoarele fiind poziționate în partea frontală a telefonului pentru o redare cât mai fidelă a sunetului. Pentru convorbiri, calitatea audio este asigurată de un atenuator de zgomot pentru canale uplink și downlink.

Designul și performanța sunt completate de accesul la gama complexă de servicii personalizate Vertu. Vertu Concierge este disponibil în varianta Dedicated pentru fiecare utilizator de Signature Touch, la dispoziția căruia stă mereu un Lifestyle Manager care poate fi contactat în orice moment al zilei pentru a răspunde oricărei solicitări, indiferent că este vorba despre programarea unei călătorii, despre diverse rezervări la hoteluri sau restaurante, ori despre accesul la evenimente exclusiviste destinate unui număr restrâns de persoane.

În România, telefoanele și accesoriile Vertu sunt disponibile prin intermediul singurului importator autorizat Vertu, al cărui showroom este situat în București, str. Puțul lui Zamfir, nr. 37, telefon: 021 312 33 98.

 

Text: Iulian Machi

 

Galerie Foto