Franck Muller celebrează Anul Nou Lunar cu noi modele de ceasuri

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 15-02-2024

în: Watches

Franck Muller

Franck Muller sărbătorește Anul Nou Lunar cu un trio de ceasuri Vanguard care prezintă simbolismul tradițional cu un design modern. Noua ediție limitată Vanguard Dragon Slim Skeleton Limited Edition este o colecție de trei ceasuri din aur alb cu pietre prețioase, care celebrează anul dragonului într-o manieră plină de culoare.

Noile modele au înfățișat dragonul omonim care este frumos gravat pe rotorul vizibil prin spatele ceasului, părând să protejeze ceasul în timp ce îmbrățișează cadrul mecanismului automat scheletizat. Pe cadranul fiecărui ceas, Franck Muller plasează binecunoscutul său set de cifre jucăușe Color Dreams. Acestea sunt încrustate cu pietre prețioase pe două modele, deasupra unui cadran parțial roșu sau verde, iar pe cel de-al treilea model cu cadran din oțel lustruit sunt redate în culori strălucitoare. Nuanța din spate se potrivește cu cea din față pe fiecare model în ediție limitată.

Franck Muller

Artizanii lui Franck Muller decorează manual fiecare mecanism skeleton creat intern, evidențiind dispunerea tridimensională a calibrului. Seria oferă trei opțiuni de culoare a cristalului de safir din spatele carcasei: roșu, verde sau transparent.

Producătorul de ceasuri va realiza zece piese din aur alb pentru fiecare referință Vanguard Dragon Slim Skeleton Limited Edition, disponibile doar în magazinele Franck Muller din regiunea Asia-Pacific.