Modern Muse – By Estée Lauder

Scris de Luxury
Publicat la data de: 19-01-2015

în: Beauty News

O „muză modernă” este puternică şi încrezătoare, remarcându-se prin feminitatea şi stilul său unic. Este eroina propriei vieţi, ghidându-se întotdeauna după instinct. Spirit independent, ea deţine un magnetism natural care atrage privirile celorlalţi, inspirându-i cu zâmbetul sau comunicând cu cei din jur fără niciun cuvânt. Este memorabilă, o forţă plină de energie creativă, o adevărată inspiraţie pentru ceilalți.

Estée Lauder a dezvăluit Modern Muse, un nou parfum inspirat de dualitatea intrigantă a femeii de astăzi, care completează fiecare aspect al vieţii sale dinamice. În cadrul artistic al unei galerii de artă contemporană, cu un decor care să exprime chintesenţa unei muze moderne, aranjat în cel mai mic detaliu, Estée Lauder își demonstrează încă o dată creativitatea prin acest nou parfum exclusivist, cu acord floral-lemnos, ce reprezintă un etalon în luxul modern.

ModernMuse_Bottle_on_white_Expires_Dec_2014

Compus din contraste subtile şi note contradictorii, Modern Muse se dezvăluie prin faţete de forţă şi delicateţe, creând o tensiune creativă tentantă. Inovatoarea „impresie duală” a acestei esențe invită femeia să se identifice cu parfumul prin două aspecte contrastante: acord efervescent de iasomie şi acord lemnos senzual. Primul acord, de iasomie, captează energia creativă şi feminitatea magnetică a femeii moderne. Mandarina exotică şi strălucirea caprifoiului transmit o undă de energie filtrată prin prospeţimea petalelor umede. Cele două extracte de iasomie Sambac – incluzând o noutate în paleta parfumierilor, iasomia Sambac China Absolute – oferă luminozitate buchetului feminin de tuberoză şi crin. Acordul lemnos, pe de altă parte, surprinde prin forţa şi senzualitatea ce sunt exprimate prin mixul inovator al celor două esenţe de Patchouli, învăluite în acordul cremos al vaniliei de Madagascar, al ambrei şi moscului. Toate acestea definesc un „finish” senzual incontestabil. Totuşi, percepţia parfumului se desfășoară în mod diferit pentru fiecare femeie; „unele persoane vor remarca notele florale strălucitoare, în timp ce altele vor observa latura caldă a parfumului, reprezentată de elementele lemnoase bogate”.

Dualitatea este o caracteristică importantă a designului sub care se prezintă ambalajul parfumului Modern Muse, regăsindu-se în toate aspectele acestuia. Cele două culori emblematice Modern Muse, rozul luminos şi accentele de bleumarin intens, pot fi întâlnite în toate elementele de design, începând cu flaconul şi continuând cu ambalajul exterior. Rozul a fost ales pentru a evoca latura feminină şi delicată a femeii contemporane, în timp ce bleumarinul semnifică emblema mărcii Estée Lauder. Un element-cheie al designului sticlei de parfum – funda – a avut ca sursă de inspiraţie funda iconică a primului parfum Estée Lauder, Youth Dew, lansat în 1953. În cazul Modern Muse, funda a fost reinterpretată în nuanţa bleumarin ca element definitoriu al stilului sofisticat feminin.

Galerie Foto