Lancôme colaborează cu Louvre pentru o colecție dedicată îngrijirii pielii

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-09-2023

în: Beauty

Lancôme

Muzeul Luvru a încheiat un parteneriat cu Lancôme pentru o colaborare în domeniul machiajului și al îngrijirii pielii intitulată „Beauty Is a Living Art”, care își propune să prezinte diversele forme de frumusețe.

Colaborarea oferă șase produse inspirate de cele patru muze: Hygie, Hermafrodita, Nimfa cu Scorpion și Nimfa Eco. Gama de produse include o paletă de farduri de ochi cu cinci compartimente, patru nuanțe de rujuri și un serum pentru față, cu un ambalaj care prezintă opere de artă de la Louvre. Președintele global al brandului Lancôme, Françoise Lehmann, spune că această colaborare are ca scop deschiderea unor noi perspective pentru femei cu privire la moștenirea artistică și celebrarea faptului că frumusețea este în continuă evoluție. Președintele și directorul Luvru, Laurence des Cars, adaugă că această colaborare evidențiază diversitatea formelor care se regăsesc în colecțiile Luvru și dialogul dintre culturi și civilizații care transcende timpul și geografia.

Lancôme

Actrița Zendaya apare într-o altă campanie Lancôme alături de două sculpturi antice grecești celebre din muzeul Louvre: Victoria înaripată din Samothrace, care reprezintă victoria, și Venus din Arles, care reprezintă dragostea. Într-o declarație, Zendaya a explicat că, pentru ea, postura lui Samothrace reprezintă o femeie încrezătoare și victorioasă și un simbol puternic al realizărilor, ceea ce înseamnă adevărata frumusețe – să ne inspirăm din propria poveste pentru a avea putere.

Lancôme

Colecția Lancôme x Louvre „Beauty Is A Living Art” este disponibilă doar pentru o perioadă limitată de timp. Prețurile variază de la 35 de dolari la 89 de dolari și este disponibilă pe site-ul Lancôme.