Coach l-a numit pe Jayson Tatum ambasador global al brandului

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-04-2024

în: News

Coach

Coach a anunțat că starul NBA Jayson Tatum este cel mai recent ambasador al mărcii. Acesta este protagonistul celei mai recente campanii a casei, care prezintă ceasurile și ochelarii de soare pentru primăvara 2024.

Alegerea atletului de la Boston Celtics are la bază misiunea Coach’s Courage to Be Real, care își propune să fie o sursă de inspirație pentru ceilalți prin explorarea cu încredere a tuturor laturilor tale. Acest parteneriat marchează un nou capitol în viziunea mărcii de lux, care promovează moda ca platformă de exprimare curajoasă a sinelui.

De-a lungul călătoriei sale în lumea sportului, starul baschetului și-a croit un drum aparte, marcat de parcursul său excepțional și de povestea inspirațională cu privire la urmărirea viselor sale în ciuda provocărilor. Tatum se străduiește să aibă un impact pozitiv, în special prin intermediul Fundației Jayson Tatum, care își propune să ofere resurse, oportunități și educație copiilor defavorizați și familiilor acestora. Pe lângă eforturile sale filantropice, Tatum a obținut recunoașterea ca sportiv prin faptul că a fost selecționat de mai multe ori în prima echipă All-NBA, construindu-și o carieră impresionantă care întruchipează valorile pe care Coach le are în ceea ce privește speranța și potențialul infinit.

În cadrul campaniei de primăvară 2024 a brandului, care se desfășoară în peisaje pastelate de vis, Tatum își face debutul purtând ceasul Jackson și ochelarii de soare Gradient Keyhole Square. Ambele modele reinterpretează moștenirea emblematică a meșteșugului Coach cu o atitudine expresivă a generației actuale.