Ceasuri de aur la Globurile de Aur 2024

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-04-2024

în: Watches

ceasuri

Dacă am dedicat un articol bijuteriilor etalate la Golden Globes, nu putem să nu vorbim și de ceasuri. Deși vom exemplifica mai mult în zona masculină, Selena Gomez este o excepție, în sensul că, pe lângă bijuteriile de la Bulgari, a purtat și un minunat ceas Serpenti – evident, de la același brand.

ceasuri

Cillian Murphy: Omega De Ville Trésor

A fost o seară importantă pentru Cillian Murphy. Actorul irlandez a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor, pentru rolul principal din „Oppenheimer”. Filmul a obținut nu mai puțin de cinci premii în acea seară magică, inclusiv râvnitul trofeu al galei. Actorul s-a prezentat ca un câștigător veritabil, îmbinând un costum elegant Saint Laurent cu un Omega De Ville Trésor. Ceasul are o carcasă cu diametrul de 40 de milimetri, din aur Sedna de 18 carate, un cadran de culoare bordo, cu geam bombat, cu un afișaj al secundelor mici la ora 6 și unul dintre cele mai avansate mecanisme mecanice din prezent. Murphy a devenit un gentleman care poartă Omega – și aceasta este o alegere mai mult decât potrivită.

ceasuri

Timothée Chalamet: Cartier Crash

Starul din filmul „Wonka” și din epopeea „Dune”, Timothée Chalamet, a asociat un Cartier Crash asimetric cu o ținută Celine Homme by Hedi Slimane pentru ceremonia din acest an. Actorul, care a apărut anterior cu un ceas Cartier Panthère și o broșă vintage Cartier, a optat pentru un neobișnuit Crash (Ref. CRHPI00654) de data aceasta. Limitat la doar 67 de exemplare, ceasul deține o carcasă, o lunetă și o brățară încrustate cu pietre prețioase, cu nu mai puțin de 470 de diamante.

Robert Downey Jr.: Jaeger-LeCoultre Reverso

Robert Downey Jr. a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul său de personaj negativ, cel al lui Lewis Strauss, în „Oppenheimer”. Ceasul pe care l-a etalat a fost și el o victorie clară la capitolul stil. Actorul a purtat un Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Chronograph (Ref. Q389257J), care a fost poate chiar mai spectaculos decât premiul primit. Lansată abia anul trecut la Watches and Wonders, exclusivista piesă orologeră din aur roz este echipată cu un nou mecanism cronograf, cu întoarcere manuală (JLC 860), care acționează două seturi de indicatoare în direcții opuse (invers) pentru a arăta ora pe ambele cadrane. Este un model poate la fel de complex precum aclamatul film al lui Christopher Nolan.

Selena Gomez: Bulgari Serpenti

Potrivit publicației online Time and Tide, ceasul Serpenti al Selenei costă aproximativ 117.200 de dolari. Pe de altă parte, inelele Fiorever au costat 19.500, respectiv 11.800 de dolari. Frumoasa artistă a purtat și o brățară Fiorever, realizată din aur alb și diamante, cu un preț de 58.812 dolari. Nu în ultimul rând, cerceii grei cu diamante ai Selenei Gomez din strălucitoarea seară de 8 ianuarie sunt cotați la circa 57.500 de dolari. Cu toate aceste estimări „ochiometrice”, în lipsa unui comunicat oficial din partea casei Bulgari, prețul exact al tuturor acestor bijuterii nu poate fi confirmat pe deplin.

ceasuri

Bradley Cooper: Louis Vuitton Tambour

Ceasul de mână al lui Bradley Cooper va atinge, cu siguranță, colecționarii în punctele lor sensibile și probabil că prețul va crește în consecință pentru acest model. Vedeta și regizorul producției cinematografice „Maestro” a impresionat din nou, cu un nou ceas Louis Vuitton de lux pe covorul roșu. Dezvăluit în 2023, modelul Tambour reimaginat are o carcasă de oțel simplificată, cu diametrul de 40 de milimetri, și un cadran albastru deosebit de frumos. Cadranul prezintă indicatoare din aur alb, cifre arabe aplicate și un afișaj cu secunde mici situat la ora 6. Cooper poate că nu a câștigat un Glob de Aur, dar în mod cert a avut o victorie la capitolul stil cu acest ceas extrem de elegant.

Kieran Culkin: TAG Heuer Carrera Chronograph Glassbox

Kieran Culkin a acceptat primul său Glob de Aur cu un TAG Heuer la încheietura mâinii. Culkin, care a câștigat premiul pentru cel mai bun actor într-o dramă TV, pentru rolul său, Roman Roy, din serialul „Succession”, a purtat cu mândrie și relaxare noul Carrera Chronograph Glassbox, care a fost lansat anul trecut în onoarea modelului original creat de Jack Heuer în 1963. Actorul a combinat și asortat ceasul negru elegant cu un costum Dior impecabil.