Casa de tapet VLAdiLA lansează noua colecție Más A Tierra cu o experiență senzorială unică

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-04-2022

în: Art & Design

Showroom-ul din București al Casei de tapet VLAdiLA s-a transformat joi seara într-un paradis luxuriant de care s-au bucurat zecile de invitați speciali la evenimentul de lansare al colecției de robinsonade de interior Más A Tierra.

Cu un concept fresh și inovator, designerii VLAdiLA s-au inspirat din imensitatea sălbatică regăsită printre rândurile romanului Robinson Crusoe al lui Daniel Defoe, traducând acel paradis natural în tapete unice, pline de ritmicitate și de dinamism.

„Sperăm să construim lucruri tot mai frumoase în continuare. Traseul nostru este abia la început. Mai avem multe de învățat și îmbunătățit, motiv pentru care mergem tot mai sus. Am lansat linia de mobilier care a fost o provocare mare pentru noi, însă suntem siguri că vom înfrumuseța în continuare casele oamenilor cu linia noastră de mobilier, țesături și tapet din colecțiile viitoare”, au spus Oana și Dragoș Vlădilă, cei doi fondatori ai VLAdiLA.

La evenimentul special de lansare, maestrul de ceremonii a fost Cătălin Măruță, în timp ce Damian Drăghici a susținut un recital special pentru invitați.

Pentru o experiență senzorială unică în lumea designului românesc, Casa de tapet VLAdiLA îi așteaptă pe cei care vor să intre în universul Más A Tierra în showroom-ul din strada Ciobănașului.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie