Calitatea și confortul definesc noua colecție de canapele și fotolii semnată de Tonino Lamborghini

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-04-2017

în: Art & Design

De peste 30 de ani, Tonino Lamborghini reprezintă un exponent al stilului de viață „Made in Italy”. Rămânând fidel tradiției și patrimoniului impus de familia Lamborghini, Tonino Lamborghini Group urmărește să promoveze designul autentic italian. Toate produsele create de Lamborghini sunt ușor recognoscibile prin simbolul deja consacrat, al taurului dezlănțuit.

Având sediul în magnificul Palazzo del Vignola, o vilă renascentistă situată în apropiere de Bologna, compania culege acum roadele unui plan strategic început în 2009, cu proiecte dedicate celor mai exclusiviste piețe, menite să sublinieze esența brandului: design, stil inovator, fler italian, completate cu legenda unei moșteniri atemporale.

Cu un spirit intransigent care îmbină ingeniozitatea cu creativitatea, brandul este cunoscut la nivel mondial drept un etalon al luxului, exclusivității și flerului italian, valori care alcătuiesc crezul Tonino Lamborghini. Misiunea brandului este de a aduce pasiunea și spiritul Italiei pe piața internațională prin produse unice de cea mai bună calitate, inspirate de designul industrial specific peninsulei și de moștenirea tradiției Lamborghini.

Casa Tonino Lamborghini prezintă noua colecție Mars, ce se caracterizează printr-un joc de culori și contraste. Linii minimaliste, piei brute de calitate superioară și un spirit îndrăzneț sunt îmbinate într-o colecție de articole tapițate care îți captează atenția și îți oferă un confort desăvârșit, prin sistemele de relaxare încorporate. Tetierele canapelelor și fotoliilor sunt complet rabatabile, în mod independent, și se pot adapta în funcție de nevoile personale sau gusturile estetice ale fiecăruia. Superbele piese de mobilier Mars sunt disponibile într-o multitudine de culori și se disting prin plăcutul și amuzantul contrast de nuanțe dintre tapițeria cadrului, marginea cotierelor și partea din spate a tetierelor, precum și prin pernele care accentuează și mai mult jocul de culori alternante.

Linii minimaliste, elegante, dar în același timp cu un aer fresh caracterizează noua colecție Banus, ce poartă semnătura aceleiași case de prestigiu, Tonino Lamborghini. Canapeaua confortabilă și extrem de plăcută este tapițată cu piele de căprioară și se evidențiază prin spătarul cu un model capitonat sofisticat. Piciorușele canapelei sunt confecționate din metal satinat și placate cu crom pentru a oferi luminozitate și strălucire acestei piese uimitoare.

Tonino Lamborghini oferă o colecție de lux definită de confort și stil.Brandul propune modele îndrăznețe în combinații de culori vibrante, menite să întregească decorul interior într-un mod armonios.

 

Energy Expo 10-13 octombrie