Adina Buzatu l-a adus la Bucureşti pe ,,Designerul Anului” din Marea Britanie

Scris de Luxury
Publicat la data de: 11-04-2016

în: News & Features

Adina Buzatu a demonstrat că are fler nu doar în ceea ce priveşte tendinţele modei, ci şi când vine vorba de cei care le creează. Spre exemplu, Babette Wasserman, cea cu care Adina a început o colaborare acum zece ani aducând în exclusivitate pentru România rafinata ei colecţie de bijuterii, a fost desemnată recent Designerul Anului 2015 în Marea Britanie. Acesta a fost un motiv în plus ca Adina să o invite la Bucureşti pe cea care, între timp, i-a devenit şi o bună prietenă, în cadrul seriei de evenimente Trends&Friends.

,,Detaliile fac diferenţa, iar bijuteriile bunei mele prietene, celebra creatoare Babette Wasserman, conferă rafinament ţinutei. Acestea se adaptează uşor la personalitatea purtătorului datorită creativităţii designerului care a fascinat o lume întreagă cu colecţiile ei minuţios realizate. Sunt fericită să aduc laolaltă prietenii din străinătate, importanţi oameni din modă, cu oamenii dragi mie de aici, din toate domeniile, care vin întotdeauna la evenimentele mele cu tot sufletul. Deşi suntem în secolul în care relaţiile interumane par să nu mai conteze, un zâmbet, o floare sau câteva minute petrecute alături de un prieten drag ne definesc ca oameni. Acestea sunt cu adevărat momentele speciale din viaţă”, a povestit Adina Buzatu.

,,Este un privilegiu pentru mine să vizitez Bucureştiul şi să fiu invitată în seria de evenimente Trends&Friends. Nu doar datorită prieteniei care mă leagă de Adina, ci şi oamenilor minunaţi pe care i-am întâlnit aici. E un privilegiu, de asemenea, să prezint personal creaţiile mele vedetelor din România”, a declarat designerul Babette Wasserman.

Seria evenimentelor va continua, invitatul special al lunii martie fiind Paul Corben, directorul brandului de bretele Albert Thurston, un brand ale cărui creații sunt purtate de personalităţi iconografice din lumea întreagă. Prinţul Charles, Daniel Craig în cele mai recente producţii „James Bond” şi Michael Douglas sunt doar câteva exemple.

Galerie Foto