Omega ne propune noi modele din colecția Constellation

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 08-12-2021

în: Watches

Fanii Omega Constellation care caută o dimensiune mai mare a carcasei și o consistență a culorii vor adora noua colecție OMEGA de 36 mm. Un trio de ceasuri excepționale cu cadrane ornate cu „raze de soare” și curele de culoare asortată din piele strălucitoare.

– Puteți alege acum un model din oțel inoxidabil, cu diametrul carcasei de 36 mm, cu cadran tratat cu PVD, vișiniu și curea asortată.

– Adăugați un model din oțel inoxidabil și aur galben de 18K, cu cadran albastru tratat PVD și curea asortată.

– Și nu în ultimul rând, un model din oțel inoxidabil și aur Sedna de 18K, cu cadran maro tratat PVD și curea asortată.

O caracteristică uimitoare pentru toate cele trei modele este un cerc de 38 de diamante (0,92 ct), fixat pe o margine (bezel) special lustruită, pentru a produce o strălucire puternică și pentru a crește jocul de lumină. Frumoasele cadrane cu raze de soare au, de asemenea, o fereastră de dată la ora 6 și 0,19 ct de diamante, oferind ceasurilor un total de diamante în valoare de 1,11 ct.

La fiecare dintre aceste ceasuri noi, sigla OMEGA, steaua Constellation și indexurile sunt din aur alb de 18K, aur galben de 18K sau aur Sedna de 18K – în funcție de model – pentru ca toate elementele aplicate să se potrivească cu culoarea materialului carcasei.

Ceasul este animat de mecanismul OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibrul 8800, vizibil prin capacul din cristal safir, evident rezistent la zgârieturi. Pentru a obține certificarea Master Chronometer, fiecare ceas – și mecanismul aferent– trebuie să treacă cele mai stricte teste din industria ceasurilor, stabilite de Institutul Federal de Metrologie Elvețian (METAS).

Designul spectaculos și longeviv al colecției Constellation OMEGA este caracterizat prin faimoasele sale fațete în jumătate de lună, „gheare” pe carcasă și brățara monocolor. Deși adăugarea unei curele de piele reprezintă o abatere de la obișnuit, efectul este spectaculos – și vine ca o evoluție pentru ADN-ul de design al acestui ceas iconic.

 

Concluzia: Mai mare, mai luminos și excepțional de frumos. Așteptați-vă la noile modele OMEGA Constellation de 36 mm cu curele și cadrane potrivite să vă fure privirea și să vă convertească la masa critică de fani ai acestei colecții, în cazul în care nu făceați deja parte din aceasta.