Veuve Clicquot și Stella McCartney au creat accesoriul perfect pentru șampanie

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-03-2024

în: News & Features

Veuve Clicquot

Producătorul de șampanie Veuve Clicquot și brandul de modă Stella McCartney s-au asociat pentru a crea prima alternativă vegană la pielea de origine animală, realizată din struguri de șampanie.

Cele două branduri au lansat accesoriul de modă indispensabil: suportul pentru sticle de șampanie. Materialul din care este realizat acest suport a fost obținut prin utilizarea produselor secundare din struguri din recolta Veuve Clicquot, cultivate prin practici de agricultură regeneratoare. Mai mult decât atât, acest material a fost creat în mai puțin de 18 luni și este complet detectabil și de o calitate excepțională.

Veuve Clicquot

Prevăzut cu o piele vegană confecționată din strugurii din podgoria Veuve Clicquot, suportul pentru sticle prezintă o frumoasă medalie aurie și un farmec al strugurilor în culoarea emblematică Clicquot Yellow. Acest accesoriu de lux este o declarație de stil a sezonului, ce prevede un mâner reglabil care reprezintă un simbol al modei sustenabile. Cu un număr limitat de exemplare disponibile, suportul pentru sticle va fi vândut în anumite magazine Stella McCartney.

Mai mult decât atât, cele două branduri plănuiesc să lanseze o gamă de accesorii, care include trei genți Frayme și două modele de sandale Elyse, ce prezintă o platformă realizată din plută reciclată, colectată de la Veuve Clicquot.

Această colaborare dinamică se inspiră din ADN-ul și valorile comune ale bogatei moșteniri Veuve Clicquot și din ethosul de pionierat al Stella McCartney. Ambele branduri au fost fondate de femei avangardiste care au revoluționat industrii, au impulsionat schimbarea și sunt profund dedicate măiestriei, pasiunii și inovației.