Set Floral Burger Box Coaster de la Louis Vuitton, disponibil pentru 2.600 de dolari

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 13-03-2023

în: News

Louis Vuitton

Brandul Louis Vuitton a fost mereu delicios din punct de vedere vizual. Acum, că a lansat setul Floral Burger Box Coaster, fashionistele se pot înfrupta pe cinste, și într-o manieră plină de stil, fără să-și facă griji cu privire la calorii.

O adiție perfectă pentru orice măsuță de cafea care se respectă, această cutie de burgeri cuprinde șase suporturi practice și vibrante, reprezentând ingrediente tentante ale unui hamburger. Printre acestea se numără un suport maro deschis pentru pâine, unul mai închis pentru chifteluță, un altul de culoare verde care reprezintă salata verde, cel roșu pentru roșie, iar suportul galben pentru brânză.

Luxoasa cutie de burgeri are un frumos design floral și este confecționată din piele cu microfibră de culoare bej. Aceasta dispune de o închidere cu capsă, ca să puteți savura cu ușurință delicatețea nedigerabilă. S-ar putea să rămâneți cu stomacul (și cu portofelul) gol, însă inima vă va fi cu siguranță plină. Setul LV Floral Burger Box Coaster poate fi achiziționat de la Harrods pentru aproape 2.600 de dolari.

Și pentru că tot am vorbit de burgeri, ar trebui să aducem în prim-plan și preparatul evocat de pretențioasa cutie. Unul dintre cei mai scumpi burgeri din lume costă nu mai puțin de 6.000 de dolari și este realizat din caviar Beluga, chifle cu foiță de aur infuzate cu șofran și inele de ceapă marinată în Dom Pérignon. Acesta a fost servit la restaurantul olandez De Daltons din Voorthuizen, un orășel de lângă Amsterdam, și s-ar potrivi de minune cu opulentul Floral Burger Box de la Louis Vuitton.

Louis Vuitton