Rezultatul parteneriatului dintre Tiffany & Co. și Nike, întâmpinat cu reținere

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 24-03-2023

în: News & Features

Tiffany & Co și Nike

Rezultatul nu poate fi decât uluitor atunci când legende precum Tiffany & Co. și Nike își unesc forțele. Sau, cel puțin, așa s-ar crede… Modelului Air Force 1 1837 i se va alătura în curând o colecție de accesorii din argint în ediție limitată de la Tiffany & Co., noile creații urmând a fi lansate pe 7 martie 2023.

În vreme ce multă lume a fost încântată de ideea colaborării dintre cele două branduri renumite, rezultatul nu a fost primit cu același entuziasm. Silueta clasică AF1 de la Nike este îmbrăcată acum în piele întoarsă premium de culoare neagră, scoțând în evidență un logo Swoosh Tiffany Blue cu un detaliu din argint la fiecare călcâi. Cam la asta se rezumă contribuția adusă de celebra marcă de bijuterii pantofilor sport.

Colecția Nike x Tiffany & Co. în ediție limitată cuprinde mai multe accesorii din argint, printre care se numără un fluier, un încălțător, o perie de pantofi și o plăcuță pentru șireturile pantofilor Nike x Tiffany & Co. Air Force 1 1837.

 Tiffany & Co și Nike

Colecția va fi disponibilă în două locații Tiffany & Co. din New York, pe Wallpaper.com, dar și prin intermediul The Tiffany Flagship Next Door și Tiffany & Co. SoHo. Produsele vor fi, de asemenea, lansate prin aplicația SNKRS de la Nike și în anumite magazine nord-americane.

Noua pereche de sneakerși se va vinde la prețul de 400 de dolari.

 Tiffany & Co și Nike