OpenSeed – Experiență de relaxare luxoasă, într-o capsulă de 27.000 de dolari

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-03-2021

în: News

O capsulă în care experiența de meditație este dusă la un nivel superior a fost creată recent de OpenSeed.

Compania din spatele inovatorului produs susține că oamenii se pot descoperi prin meditație și nu neapărat prin dezvoltări tehnologice.

Instalația poate fi accesată prin așezarea într-o poziție cu picioarele încrucișate sau prin invitarea apropiaților la o sesiune comună de meditație/conștientizare în interiorul ei. Dispune de setări audio care îi permit utilizatorului să asculte muzică liniștitoare fie prin intermediul căștilor, fie prin difuzoare ascunse. Capsula include, de asemenea, patru ventilatoare pentru controlul temperaturii, iluminare UV antiseptică și o tabletă cu ecran tactil pentru selectarea meditațiilor ghidate și a terapiilor sonore.

Capsula este realizată din placaj și pâslă și este disponibilă momentan în două versiuni – o variantă standard la prețul de 25.000 de dolari și o variantă premium cu un pachet audio avansat la prețul de 27.000 de dolari. Ambele modele pot fi achiziționate online, direct de pe site-ul producătorului.

Meditația a devenit mai importantă ca niciodată pentru sănătatea mintală a oamenilor, pe fondul provocărilor generate de criza sanitară. În condițiile în care călătoriile sunt limitate, ca măsură de gestionare a situației medicale, oamenii petrec mai mult timp ca oricând acasă.