Descoperă o destinație sălbatică de vis, Lion Sands, Africa

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-08-2016

în: Lifestyle

 

tinyeletitreehouse-010404

Descoperă o destinație sălbatică de vis, Lion Sands, Africa

Pentru o amintire cu adevărat specială, vă recomandăm o vacanță la Lion Sands, unul dintre cele mai cunoscute resorturi din Africa de Sud. Pentru cei care sunt în căutarea aventurii, dar își doresc și o oază de liniște, în același timp, această destinație devine refugiul perfect.

Una dintre cele mai ofertante și complexe zone este River Lodge, unde vă puteți bucura de impresionanta viață sălbatică, dar și de o vedere spectaculoasă către râul Sabie. Oaspeții Lion Sands au întotdeauna o relație aparte cu acest râu, unde se pot conecta cu natura într-un mod unic – este o energie specială care nu poate fi văzută, însă poate fi simțită. Totuși, principala experiență pe care o caută turiștii care ajung să viziteze Lion Sands este, fără îndoială, safari-ul.

River Lodge cuprinde nu mai puțin de 20 de camere cu vedere către tufișurile indigene ori către râul Sabie. Douăsprezece dintre acestea dispun de baie en-suite, zonă de lounge cu minibar și o terasă de unde se poate admira priveliștea senzațională.

Lion Sands, Africa

Șase dintre camerele de lux sunt mai mari ca dimensiuni, cu băi ample și dușuri exterioare, fiind ideale pentru familiile cu copii. Pentru cei care își doresc un spațiu ceva mai intim, două dintre suite sunt situate mai departe de zona centrală, fiind perfecte pentru relaxare și răsfăț alături de persoana iubită.

În ceea ce privește bucătăria de la Lion Sands, aceasta promite să-i încânte pe gurmanzi cu o multitudine de preparate fusion, din cele mai proaspete și mai rafinate ingrediente, specialități realizate după rețete ce poartă semnătura unor chefi talentați.

riverlodge-051009 riverlodge-051015 riverlodge-121205

Nopțile devin de poveste atunci când sunt petrecute în idilicele Lion Sands Treehouses. De aici se poate vedea apusul desprins parcă din altă lume, caracteristic pentru frumoasa și exotica Africă.

Cei care au avut deja ocazia să-și petreacă vacanța la River Lodge s-au declarat cuceriți de condițiile de 5 stele, completate de priveliștea absolut superbă și de serviciile excepționale oferite de un personal serviabil și dedicat. Pentru toți cei atrași de farmecul provocator al aventurii africane, o destinație de top precum Lion Sands promite, așadar, o experiență unică și inegalabilă.

www.lionsands.com

Galerie Foto