Extravaganță și opulență la superlativ în vila lui Mohamed Hadid

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-03-2017

în: Art & Design

Nu este un secret că destinul a fost mai mult decât generos cu surorile Gigi și Bella Hadid, modele internaționale ce au reprezentat senzația ultimilor ani, au câștigat inimi și atenția presei de pretutindeni și au lăsat în urmă amintiri pentru eternitate. Ceea ce nu foarte mulți știu este însă faptul că generozitatea sorții nu a constat doar în frumusețea naturală fermecătoare cu care au fost înzestrate, siluete ce au cucerit podiumuri și campanii internaționale de top și un talent înnăscut de a interacționa cu aparatele de fotografiat și camerele de filmat, ci și în originile extraordinare, tinerele provenind dintr-o familie cu o putere financiară impresionantă.

Gigi Hadid

Născut în Israel și stabilit în Los Angeles, California, Mohamed Hadid, tatăl lui Gigi și al Bellei Hadid, este un dezvoltator de imobiliare de lux în cartierul Bel Air și în Beverly Hills, care se bucură de un imens succes. Unul dintre cele mai notabile proiecte ale sale este reprezentat de vila Le Belvédère din Bel Air, pe care dezvoltatorul a vândut-o în anul 2010 pentru suma de 50 milioane de dolari. Cumpărătorii nu s-au mutat niciodată în noua casă, întrucât Mohamed Hadid a închiriat-o de la noii proprietari și a continuat să locuiască în extravagantul palat Le Belvédère. Acum, proprietatea este scoasă la vânzare pentru uluitoarea sumă de 85 milioane de dolari. Domeniul, listat de Joyce Rey de la Coldwell Banker Previews International și Stacy Gottula de la The Agency, se întinde pe o suprafață de peste 8.900 metri pătrați și găzduiește un adevărat palat cu trei etaje, ce cuprinde nu mai puțin de zece dormitoare.

Dincolo de măreția vilei și de întinderea impresionantă pe care o ocupă, atmosfera din casă este una cu adevărat primitoare. Unul din factorii ce au contribuit la acest aspect, pe lângă designul interior impecabil, culorile calde și aerul regal al decorațiunilor, au fost, cu siguranță, cele 19 șemineuri ce aduc lumină și căldură încăperilor, atât fizic, cât și vizual.

Opulenta vilă este în mod evident destinată celebrărilor și reuniunilor, dispunând în acest sens de trei sufragerii spațioase, precum și de o sală de dans ce poate găzdui până la 250 de persoane. În același scop, acela de a oferi condiții optime pentru organizarea de petreceri, dar și pentru a garanta pur și simplu un stil de viață fără cusur, casa prezintă și un sector destinat personalului, care include două dormitoare impozante. Una dintre cele mai plăcute surprize – și probabil încăperea care cucerește încă de la prima privire – este însă baia, un colț de paradis dedicat relaxării supreme, menit să ofere momente de răsfăț absolut, de reculegere și de reverie. Vila cuprinde în total 15 băi, între care și un hammam (baie turcească). Printre tentațiile oferite de Le Belvédère se numără, de asemenea, un cinematograf cu 60 de locuri și un decor mai mult decât impresionant.

În exterior, proprietatea încântă printr-un peisaj spectaculos, creat de piscina de tip infinity, un lac cu lebede și opt grădini de trandafiri.

Foto: Refinery29

Galerie Foto