Sărbătorește Dragobete în stil românesc cu trandafirii criogenați Artezania

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 10-02-2022

în: News

Lansată în anul 2021, luna august, Artezania a pornit la drum ca o afacere de familie din domeniul aranjamentelor florale, pentru a evidenţia frumusețea și sensibilitatea florilor. Condusă de antreprenorul constănţean Cătălin Neacşu, compania îşi propune să devină un jucător cheie în piaţa naţională, deservind atât clienţi persoane fizice cât şi palierul de clienţi corporate. Aranjamentele Artezania sunt produse florale complexe, confecţionate din pasiune pentru frumusețea detaliilor și a spectacolului vizual, fiind realizate din flori criogenate sau din săpun care pot fi dăruite oricând, în orice perioadă din an, chiar și în extra-sezon. Pentru detalii, vizitaţi https://artezania.ro şi pe facebook.

  Sărbătorește Dragobete în stil românesc cu trandafirii criogenați ArtezaniaExprimă-ți iubirea cu aranjamentele Artezania! Dragoste, un termen complex prin prisma amalgamului de sentimente ce se nutresc în sufletul fiecărei persoane care o resimte. Afecțiunea puternică simțită pentru persoana dragă reprezintă sinceritatea față de consecvența cu care se poate privi lumea.

Luna februarie este momentul în care îi amintești persoanei iubite cât de puternice sunt sentimentele tale. Cu Artezania pictezi un tablou în culori calde pentru a crea un moment mirific în zilele iubirii. Luna februarie este o înlănțuire de zile în care există un motiv în plus să reanimezi iubirea. Lasă-te ispitit de săgeţile lui Cupidon către Artezania și cu siguranță aici vei găsi cel mai frumos cadou pentru iubirea ta.

„Iubirea constă în gesturi simple, un buchet de flori poate să  fie un bun motiv prin care poți să îi faci persoanei dragi ziua mai bună, declarându-i dragostea. Iubirea se demonstrează zilnic nu doar de ziua iubirii. Dragobetele și Valentine’s Day sunt ocazii în plus în care fructifici dorința de a aduce bucuria, emoția și culoarea în viața partenerei tale. Alegând Artezania, alegi să oferi dragostei o nouă perspectivă”, a declarat Cătălin Neacșu, co-fondator Artezania.

14 februarie este momentul în care îți poți reafirma dragostea. În gama noastră special concepută de către designerii Artezania, vei regăsi aranjamente florale unice, în culori calde care aduc mai aproape zâmbetul persoanei dragi.  Sărbătorește Dragobete în stil românesc cu trandafirii criogenați Artezania

Magie, culoare, romantism, aceste ingrediente stau la baza unui aranjament de vis pentru iubita ta. Lucrăm manual fiecare element și oferim cea mai bună calitate pentru a aduce magia și a contura iubirea nemărginită în viața persoanei dragi. Cu trandafirii criogenați poți păstra semnul iubirii pentru o veșnicie.

Florăria Artezania îți oferă aranjamente cu un design deosebit, din flori variate care se potrivesc împreună, în culori armonioase. Un aranjament atent lucrat, care face cinste oricărui spațiu în care va fi așezat. Cel mai important lucru care se realizează simultan cu dăruirea acestui cadou este perfecțiunea cu care se potrivește în sufletul celei mai iubite persoane din viața ta.

 

Energy Expo 10-13 octombrie