Niciun antrenament nu este complet fără Miu Miu

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-02-2022

în: Fashion

Miu Miu

Sportul ar trebui să facă parte din rutina noastră zilnică. Nu numai pentru că este sănătos, ci și pentru că ne oferă o stare de bine. Însă atunci când antrenamentul este completat de accesorii oferite de designeri, acesta devine mai plăcut. De aceea, Miu Miu se alătură caselor de modă Dior și Louis Vuitton și lansează o selecție de echipamente de antrenament de lux.

Miu Miu

Noua colecție Miu Miu include un covoraș de yoga roz marcat cu logo-ul recunoscut al brandului, care, fără îndoială, va atrage privirile la următorul antrenament. În plus, sunt disponibile și două blocuri de yoga care vin accesorizate cu o curea pentru transport.

Miu Miu

Există, de asemenea, o sticlă de apă din metal în aceeași nuanță trandafirie, completată cu un capac cu carabinieră, ideală pentru drumeții. În cele din urmă, gama de antrenament include o pereche de mănuși de box alb-negru realizată din piele, cu logo-ul de brand, precum și o geantă din plasă asortată.

Miu Miu

Logo-ul casei de modă rămâne un simbol al colecției, reprezentând „feminitate și aparținând unei comunități cu spirit liber”. În cazul în care aceste echipamente de antrenament nu sunt îndeajuns, îți poți completa ținuta cu  o pereche de adidași MiuBalance.

Colecția de antrenament Miu Miu va fi disponibilă în magazinele selectate din întreaga lume, precum și online pe site-ul brandului.