Descoperă THAIco SPA Radisson Blu – un strop de Asie autentică în inima Capitalei!

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 16-02-2023

în: Beauty

Thaico Spa

Camelia Pătru, owner-ul THAIco SPA, cel mai apreciat și premiat centru de masaj și wellbeing din București, ne explică avantajele unei vizite la THAIco SPA Radisson Blu, locația deschisă recent în inima Capitalei…

De ce ați simțit nevoia deschiderii unui nou centru în aceeași zonă a Bucureștiului unde aveți și celelalte locații marca THAIco SPA?

Foarte mulți dintre clienții existenți THAIco SPA sunt cetățeni străini, aproximativ 60%, iar majoritatea acestora sunt turiști cazați în cadrul hotelurilor premium din Capitală. Având în vedere solicitările ridicate venite din partea străinilor cazați la Hotelul Radisson în anul 2020, am primit din partea managementului hotelului propunerea de a deschide un centru de relaxare premium. Mai cu seamă că planurile lor de dezvoltare includeau amenajarea a încă 460 de camere de hotel până la finele anului 2022.

Ca atare, prin deschiderea centrului THAIco Radisson Blu București, ne adresăm turiștilor cazați în cele 860 de camere cu un grad de ocupare de 80% în prezent. Însă centrul se adresează atât clienților hotelului, cât și românilor ce locuiesc sau lucrează în centrul Capitalei.

Această decizie a venit și ca urmare a creșterii cererilor pentru relaxare și wellbeing, observată încă din primele luni ale pandemiei. Astfel, în prezent, THAIco operează în trei locații Spa: THAIco SPA Victoriei, THAIco SPA Radisson Blu și THAIco SPA Novotel. Toate cele trei locații sunt situate în zona Piața Victoriei. Tot grație acestei creșteri, am început deja lucrările pentru deschiderea celui de-al patrulea centru THAIco, care va fi inaugurat în zona de nord a Capitalei, cel mai probabil în primăvara anului 2023.

Ce servicii oferiți la noua locație de la Radisson Blu Hotel?

THAIco SPA Radisson, cât și THAIco SPA Victoriei oferă același meniu de terapii prin masaj, tratamente corporale pentru relaxare și tonifiere, tratamente faciale, saune, hammam și wellbeing, toate descrise în detaliu pe www.thaicospa.ro.

Thaico Spa

Ce avantaje există, ce oferte speciale aveți la această locație?

Principalul avantaj este cel al proximității. Ne-am dorit să fim cât mai aproape de consumatorii noștri – aici ne referim la turiștii străini cazați în hotelurile mari de pe Calea Victoriei, cât și la clienții români care locuiesc sau lucrează în vecinătate.

Dorim să precizăm că prețul constituie un alt avantaj semnificativ. Iar asta pentru că în ultimii trei ani am păstrat același preț final către consumator, deși atât costurile salariale, de materii prime, cât și cele care țin de chiria sau utilitățile curente au crescut semnificativ. Începând cu luna octombrie, am fost forțați să majorăm prețurile cu 10% pentru a acoperi o parte din aceste creșteri la nivel național.

Dar și în momentul de față, prețurile practicate de noi sunt sub prețul pieței, luând în calcul calitatea serviciilor, personalul supracalificat, locațiile premium și designul complet asiatic adus în inima Bucureștiului. Tot mobilierul cu specific asiatic din centre este importat din Bali, India și Thailanda.

Pe ce criterii selectați echipa de terapeute și ce înțelegeți prin „personal supracalificat”?

Toate terapeutele noastre sunt originare din exoticul Bali, Indonezia. Bali, denumită și Insula Zeilor, este una dintre cele mai frumoase insule de pe planetă, ea fiind recunoscută și pentru spiritualitate. Aici, terapia prin masaj este arhicunoscută de către populația feminină, există foarte multe școli de masaj, iar fetele învață această tehnică de la o vârstă foarte fragedă, devenind experte în arta masajului.

Imediat ce au absolvit trainingul pentru tehnica masajului, balinezele își caută de lucru în afara insulei. Le găsim cu preponderență lucrând ca terapeuți Spa pe vase de croazieră (90% dintre terapeuții de pe vase sunt din Indonezia), apoi în țări din Orientul Mijlociu și, în ultimii ani, au ajuns chiar și în țările din Europa.

Terapeutele care sunt selectate să lucreze în centrele THAIco sunt în primul rând testate practic de mine, personal, eu călătorind anual în Bali pentru a selecta noi echipe de terapeuți profesioniști.

Thaico Spa