Primăvara începe cu Swarovski

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 08-01-2020

în: Jewels

Odată cu lansarea noii colecții și campanii de primăvară / vară 2020, Swarovski își continuă misiunea de a inspira femeile să se simtă încrezătoare să își exprime stilul și personalitatea unice. În acest sezon, brandul sărbătorește puterea transformatoare a energiei prin cristalul Swarovski. Campania SS20 dezvăluie următorul capitol al temei #SparkDelight, care se concentrează asupra energiei și impactului pozitiv pe care cristalul  îl are asupra vieții noastre și a relațiilor pe care le considerăm cele mai prețioase, deoarece fiecare scânteie de energie culminează cu un moment frumos de impact care ne luminează viața.

Siluetele bijuteriilor din colecție prezintă simboluri infinit strălucitoare care se leagă intrinsec de ideea de dragoste, fie că ne referim la Valentine’s Day sau Ziua Mamei, marcată cu motive florale de o delicatețe incredibilă. Primăvara Swarovski emană energie eterică și se scufundă într-o paletă de tonuri acvatice și modele inspirate de mare, prin suprapuneri și alăturări fascinante de forme, texturi și culori. Căldura, energia și glamourul bijuteriilor vibrante și ale formelor tropicale îndrăznețe ne aduc o colecție Swarovski complexă și atrăgătoare.

Directorul de creație al Swarovski, Nathalie Colin, explică viziunea din spatele celei mai recente colecții sezoniere: „Pentru mine, energia începe întotdeauna cu o scânteie și în 1895, fondatorul nostru, Daniel Swarovski, a avut o idee care a stârnit o revoluție aducând glamour și lumină cristalină în lume. În acest sezon, aducem un omagiu puterii transformatoare a brandului nostru printr-o colecție care sărbătorește energia iubirii în toate formele sale. Vrem să arătăm cum Swarovski face lumea mai încântătoare, mai magică și mai surprinzătoare ca niciodată ”.