Campania Versace SS24 ilustrează o abordare nouă și o perspectivă inedită

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-02-2024

în: News

Versace

Noua campanie Versace pentru primăvara/vară 2024 își propune să reunească modelele emblematice ale casei cu noua sa generație de muze. Alături de supermodelul Claudia Schiffer, care este un simbol al modei, campania îi are ca protagoniști pe Loli Bahia, Mona Tougaard și Fernando Lindez.

„Puterea acestor femei incredibile îmbrăcate în ținute și țesături reprezentative ale Casei. Loli, Mona și legendara noastră Claudia! Acesta este cu siguranță un lucru pe care îl iubesc în modă. Bineînțeles… Este Versace!”, spune Donatella Versace într-un comunicat de presă.

Versace

Celebrând noile atitudini și perspectivele inovatoare, campania pune în evidență liderii generației viitoare, prezentând în același timp noile modele de sezon, alături de noile genți Medusa ’95. Prezentată în două variante, noua colecție de accesorii include o geantă orizontală unică și o geantă de mână, fiecare actualizată cu o nouă versiune a simbolului metalic Medusa, semnătura Versace. Gențile sunt, de asemenea, confecționate din piele pudrată pentru o senzație suplă și luxoasă.