Cinci cele mai scumpe proprietăți din lume

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-07-2014

în: Art & Design

 V-ați întrebat vreodată cum arată cele mai scumpe case din lume? Mai jos vă prezentăm o listă cu cinci locuințe din întreaga lume, case ale unor oameni de afaceri cunoscuț; realizate într-un stil elegant, acestea dispun de toate facilitățile pe care cineva și le-ar putea imagina. 

1. Antilia, Mumbai – numită după o insulă mitică din Oceanul Atlantic, Antilia valorează un miliard de dolari, are o parcare subterană pe 6 etaje și dispune de trei heliporturi. Uriașa clădire de 27 de etaje îi aparține lui Mukesh Ambani și are un personal de 600 de oameni pentru o familie de 6 persoane.

vila 12. Villa Leopolda, Franța – construită pentru suma de 750 de milioane de dolari în 2008, Villa Leopolda se află printre proprietățile de pe malul mării pe care Lily Safra le-a construit pentru amanții ei. La momentul actual, prețul frumoasei vile a crescut la peste un milliard de dolari.

vilaleopolda3. Fair Field, New York – proprietatea este deținută de omul de afaceri Ira Rennert și valorează 6,5 miliarde de dolari. Are 29 de dormitoare, trei piscine spectaculoase și propriul generator de energie electrică!

vila34. Kensington Palace Gordon, London – este una dintre cele trei proprietăți pe care magnatul Lakshmi Mittal le deține în Londra. A fost cumpărată cu doar 222 milioane de dolari în anul 2008 și acum valorează peste 16 miliarde.

vila4buna

5. One Hyde Park, London – Rinat Ahmetov, cel mai bogat om din Ucraina, a cumpărat apartamentul în 2011 pentru 221 de milioane de dolari. Se întinde pe o suprafață de 25,000 de metri pătrați și este acoperit în întregime de sticlă antiglonț.

vila5buna