Armani Beach Residences deschide o nouă eră a opulenței în Dubai

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-02-2024

în: Art & Design

Armani Beach Residences

Dubai este gazda tuturor elementelor somptuoase, inclusiv a reședințelor de designer, iar cel mai recent care s-a alăturat acestei tendințe este Armani Beach Residences din Palm Jumeirah, construit de către dezvoltatorul imobiliar Arada din Sharjah. După ce a amenajat apartamente pentru celebrități precum Kanye West și Kardashians în Occident, geniul japonez și arhitectul Tadao Ando, laureat al premiului Pritzker, își dedică expertiza acestui proiect. Ansamblul cuprinde 53 de reședințe având de la două la cinci dormitoare, precum și penthouse-uri și două apartamente prezidențiale.

Această colaborare marchează o premieră pentru cei doi mari artizani, Tadao Ando și Armani, și este, de asemenea, primul proiect arhitectural al lui Ando în Orientul Mijlociu. Prețurile pornesc de la 5,7 milioane de dolari pentru reședințele cu două dormitoare, 8,7 milioane de dolari pentru cele cu trei dormitoare, 14 milioane de dolari pentru cele cu patru dormitoare, iar cele cu cinci dormitoare pornesc de la 16,3 milioane de dolari. Prețurile pentru penthouse-urile și suitele prezidențiale nu au fost dezvăluite, dar este de așteptat ca acestea să fie foarte mari. Cel mai mare apartament prezidențial are 43.830 de metri pătrați, în timp ce spațiul cel mai mic, adică apartamentul cu două dormitoare, are 2.657 de metri pătrați.

Armani Beach Residences

Armani/Casa se ocupă de dotări și accesorii pentru spațiile de locuit, băi și bucătării, în timp ce linia orizontului din Dubai oferă priveliști superlative și de neegalat la exterior, datorită fațadelor de sticlă din podea până în tavan. Apartamentele îi întâmpină pe proprietari cu un foaier circular sau liniar și o terasă.

Printre facilitățile de lux se numără un spa pentru rezidenți, o sală multifuncțională, un salon de trabucuri, un cinematograf compact, o sală de joacă pentru copii și o zonă de terasă amenajată, precum și o plajă privată. Mai mult decât atât, se pare că apartamentele sunt unele dintre cele mai mari din The Palm.

Armani Beach Residences

Cele două apartamente prezidențiale, care ocupă un loc de cinste în vârful structurii, dispun de o curte interioară, o piscină, o sală de sport, o bibliotecă, un cinematograf privat și o parcare privată cu spațiu pentru nu mai puțin de șapte mașini. Dacă achiziționarea este o plăcere, amenajarea casei visurilor tale va fi și mai interesantă. Imaginează-ți că poți zbura până în centrul creativității, Italia, pentru a alege modelele și pentru a-l întâlni pe Giorgio Armani, care se va implica personal în tot ceea ce înseamnă designul interior al lucrărilor Armani/Casa.

Luxul discret, interioarele pe măsură și amprenta brandului de lux italienesc fac din Armani Beach Residences un vis care este foarte aproape de a deveni realitate. Proiectul este programat să fie finalizat până la sfârșitul anului 2026.