MÁDARA lansează în România Skinonym

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-05-2023

în: Beauty News

MÁDARA

Brandul leton de produse cosmetice organice MÁDARA a lansat în România Skinonym, în cadrul unui eveniment special organizat în București, ce a avut loc în boutique-ul MioBio.

Fondul de ten semi-mat completează gama de make-up organic a companiei din care mai fac parte Skin Equal, City CC urban anti-pollution, The Concealer și fluidele nuanțatoare Moon Flower & Sun Flower. 

MÁDARA

Creat de experți în îngrijirea organică, Skinonym este un fond de ten delicat care se adaptează perfect texturii unice a pielii, însă fără a-și face deloc simțită prezența, oferind un look perfect natural și fresh. Fondul de ten de la MÁDARA corectează tonul pielii și maschează imperfecțiunile instantaneu.

Creat din ingrediente organice, Skinonym conține molecule inovative care nivelează tenul și oferă o senzație de catifelare. De asemenea, peptidele derivate din plante contribuie la îmbunătățirea sintezei de colagen și oferă pielii un aspect plin de vitalitate, în timp ce acidul hialuronic oferă hidratare intensivă și confort. Extractele de afine nordice și rădăcina de bujor oferă protecție antioxidantă împotriva efectelor nocive din mediul înconjurător.

Skinonym este disponibil în patru nuanțe și poate fi achiziționat din magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online de pe www.miobio.ro