Un iPhone 11 tribut pentru Steve Jobs, lansat la un preț de peste 6.000 de dolari

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-01-2020

în: News

Brandul rusesc Caviar, recunoscut pentru soluțiile spectaculoase de personalizare a gamei iPhone, a revenit cu un nou model exclusivist care ar trebui să facă parte din portofoliul oricărui colecționar cu pretenții.

Renumiți pentru modul în care folosesc materiale și metale prețioase pentru personalizarea modelelor Apple, odată cu lansarea iPhone 11, cei de la Caviar au dorit să-l omagieze pe Steve Jobs. Astfel, varianta iPhone 11 Pro Superior Jobs este un „tribut adus geniului nemuritor” și are un design inspirat din prima variantă de smartphone anunțată chiar de Jobs în urmă cu mai bine de un deceniu.
Logoul Apple embosat pe spatele telefonului încorporează o părticică din faimosul pulover negru pe gât, pe care Jobs obișnuia să-l poarte. În partea de jos este gravată semnătura creatorului iPhone. Prețul pentru acest tip de telefon pornește de la 6.290 de dolari pentru versiunea standard cu memorie de 64 GB și ajunge la 7.460 de dolari pentru varianta Max de 512 GB. Luxosul device va fi produs în doar nouă exemplare.

Caviar a lansat, în același timp, și varianta iPhone 11 Pro Superior Ali & Frazier, menită a celebra amintirea celor doi boxeri legendari de categorie grea. Pe partea posterioară a telefonului este integrată o centură de campion în miniatură, realizată din aur de 24 de carate. Doar trei modele de acest fel vor fi lansate pe piață, la prețuri care variază între 11.990 și 13.160 de dolari.

Nu în ultimul rând, pentru iubitorii legendarei trupe britanice Beatles, cei de la Caviar au creat un iPhone 11 Pro Superior personalizat, cu prețuri cuprinse între 11.210 și 12.380 de dolari, în funcție de capacitatea de stocare.