Stiloul Venus de Milo, o adevărată piesă de muzeu

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 30-01-2020

în: Lifestyle

Montegrappa-Venus-de-Milo-Pen

Confecționat din marmură, prețiosul stilou Montegrappa Venus de Milo, în ediție limitată, aduce un omagiu zeiței grecești Venus.

Zeița Venus simbolizează dragostea, sexul și frumusețea, a cărei sculptură “Venus din Milo” a produs agitație în 1820. 200 de ani mai târziu, Montegrappa prezintă linia “Venus Milo”, ce subliniază eleganța și frumusețea celebrei Afrodite. Este de remarcat modul în care tehnicile minuțioase de turnare îi surprind fiecare trăsătură, curbă și fiecare detaliu, toate acestea pe un stilou de o calitate muzeală. Voluptoasa ei figură tridimensională este creată din marmură italiană și ornament acrilic, stiloul având o peniță din aur de 18 carate, pe care stă gravat, de asemenea, conturul legendarei Venus, dar și sigla Montegrappa.

Stilourile sunt disponibile în variantele de aur și bronz, iar ambalajul acestui superb instrument de scris este, de asemenea, inedit, sugerând atmosfera locației sculpturii, în Muzeul Luvru. Stiloul Venus de Milo marca Montegrappa este disponibil în doar 200 de exemplare, la prețul de 2435 de dolari fiecare.