Intim. Provocator. Senzual.  B. BALENCIAGA SKIN

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-12-2016

în: Beauty News

BALENCIAGA SKIN continuă povestea B. BALENCIAGA dezvăluind esența sinelui femeii. În timp ce își descoperă mai mult din latura sa intimă, își dezvoltă aura de mister și feminitate.

balenciaga-b-skin-model_pdf

Creație a parfumierului Domitille Bertier și a casei de parfumuri IFF, B.BALENCIAGA SKIN este o interpretare mai senzuală a parfumului original, mizând pe notele florale lemnoase care sunt în același timp fresh și elegante. Parfumul învăluie delicat simțurile prin aromele fresh de ceai verde, tonurile feminine de lăcrămioară și de boabe de edamame. Pe măsură ce procesul olfactiv evoluează se dezvăluie notele mătăsoase de bujori în esențe pudrate care se scufundă spre aromele calde de vetiver și lemn de cașmir.

balenciaga-b-skin-edp-75ml-bottle_pdf

BALENCIAGA SKIN menține aspectul sticlei originale prin designul arhitectural cu șase fețe și arcada unică din interiorul capacului, dar evolueză printr-un design luminos și o paletă de culori mai delicată – folosind sticla transparentă și detalii cu tente de aur roz. Nuanțele nude și structura arhitecturală puternică evocă eleganța femeii moderne Balenciaga.

Realizată de Steven Klein în New York City, campania de promovare pentru B.BALENCIAGA SKIN surprinde un portret plin de viață prin modelul Anna Ewers, care se bazează pe dezvăluirea sinelui. Cu cât lasă mai mult la iveală, cu atât ea transcende spre noi teritorii ale intimității pure, iar accentele roz-aurii întăresc imaginea senzuală a pielii și a feminității.

Produsele Balenciaga sunt disponibile în România în exclusivitate în parfumeriile Douglas și în magazinul online www.douglas.ro.

#BBALENCIAGA