Fendace prevestește o vară de neuitat

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 29-04-2022

în: Fashion

Fendace.

Colaborările de lux din 2022 continuă să se dezvolte odată cu lansarea Fendi x Versace, cunoscută colocvial sub numele de Fendace. Dezvăluită la sfârșitul anului trecut, întreaga colecție este lansată chiar înainte de începutul sezonului estival, prognozând încă o vară de neuitat.

Fendace

Noua colecție Fendace este descrisă ca un „club de noapte exclusivist”: toată lumea vrea să intre, dar nu toată lumea va reuși. Aceasta va cuprinde o gamă largă de articole vestimentare și accesorii,  de la genți Peekaboo remixate până la pantofi sport Trigreca co-branded, costume de baie și bijuterii, aproape toate inscripționate cu logo-ul „FENDACE”.

Fendace

În ciuda vibrațiilor HGS promise de luxul său extrem și campania plină de vedete, precum Naomi Campbell, Kristen McMenamy, Anja Rubik, Anok Yai, Imaan Hammam și Lina Zhang, Fendace este mai mult decât o colaborare vestimentară. „Este mai degrabă un schimb decât o colaborare și, mai ales, se face din prietenie”, a reiterat directorul Fendi Couture și îmbrăcăminte pentru femei, Kim Jones.

Fendace

Deși lansarea colecției va avea loc în luna mai, aceasta nu va apărea în totalitate la mijlocul lunii, deoarece giganții de lux au planificat o lansare cuprinzătoare care va asigura dominația verii.

 

Mai mult decât atât, se pare că site-urile Fendi și Versace vor stoca o selecție separată de produse (Fendi va vinde articole selectate „Versace by Fendi” și invers) alături de un sortiment unificat de piese marca Fendace.