A doua ediție a AstroAnima Fest și-a anunțat invitații

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 15-06-2023

în: News

AstroAnima Fest

În data de 8 Octombrie 2023 va avea loc, la Sala Luceafărul, începând cu ora 12:00, a II-a ediție AstroAnima Fest.

Așa cum acest festival se adresează tuturor celor dornici de înțelegerea timpurilor pe care le traversăm și de această data conferențiarii vor veni cu informații prețioase. Temele acestei ediții a AstroAnima Fest vor fi despre importanța energiei feminine din punct de vedere astrologic și ocult și copiii zilelor noastre, viitorul umanității, din punct de vedere astrologic și numerologic.

Conferențiarii acestui an sunt:

Camelia Pătrășcanu – Astrolog – cu conferința : “Energia feminină susținătoarea vieții “

Sanda Ionescu – Astrolog – cu conferința “Stelele de ieri, copiii de azi, oamenii Noului Pământ”

Ion Hristescu – Astrolog – cu conferința “Noi în anul două mii…”

Suada Agachi – Cititor de chipuri – cu conferința “Legile oculte ale feminității“

Eduard Agachi – Numerolog – cu conferința “Generația Viitorului”

Suntem aici, acum, în momentul prezent datorită trecutului. Prezentul este Creația viitorului. Ființă purtătoare de viitor, cea care îl crează este femeia. Suntem într-o perioadă în care energia feminină este extrem de importantă. Conștiente sau nu, femeile sunt cele care creează emoțiile, stările și energiile în jurul lor. Sunt cele care oferă încredere și putere bărbatului, ele sunt cele dătătoare de viață, sunt creatoare și se simt întregi și împlinite atunci când iubesc și se simt iubite.

Cu toții am auzit de copiii Indigo, dar de fapt ei sunt Copiii Stelari. Până în momentul de față avem trei generații de Copii Stelari: generația Indigo, generația de Cristal și ultima generație și cea mai evoluată sunt copiii Curcubeu. Copiii zilelor noastre. Acești copii sunt greu de înțeles de adulți pentru că sunt foarte empatici, simt și percep energiile subtile, ba mai mult decât atât sunt copii care nu acceptă nedreptățile, sunt foarte curajoși și greu de manipulat. Ei sunt aici acum, în această perioadă planetară pentru Noua Evoluție a Pământului. Iar noi avem datoria să le creem o lume mai bună.

În acest festival Astro-Spiritual, dedicat tuturor căutătorilor de comori ascunse în subconștient, Conferențiarii Sanda Ionescu, Camelia Pătrășcanu, Ion Hristescu, Suada Agachi și Eduard Agachi vă vor ajuta să înțelegeți importanța energiei feminine în aceste vremuri și modul în care noi ca părinți ne putem înțelege și ajuta copiii sau de ce nu, cum ne pot ajuta ei pe noi.