Apex Alliance Hotel Management inaugurează Marmorosch Bucharest

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 23-08-2021

în: News

Marmorosch Bucharest

După o restaurare uimitoare, fosta bancă Marmorosch Blank își deschide ușile sub forma unui hotel magnific cu 217 camere. Hotelul Marmorosch Bucharest se alătură portofoliului de hoteluri din București al Apex Alliance Hotel Management.

Cu o investiție de 42 de milioane euro, grupul lituanian Apex Alliance Hotel Management inaugurează hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection. Hotelul din Centrul Vechi al Capitalei este primul care intră sub brandul Autograph Collection Hotels în România, portofoliul divers și dinamic de hoteluri care promovează valori precum viziunea, designul și ingeniozitatea.

Marmorosch Bucharest,

Clădirea are statutul de monument istoric, iar lucrările de restaurare au fost realizate cu ajutorul meșterilor locali, care au readus la viață designul interbelic din La Belle Époque. Lucrările pentru consolidarea și restaurarea palatului Marmorosch-Blank, decorat în stil neoromânesc, au durat trei ani și au fost conduse de către biroul de arhitectură Cumulus.

Patrimoniul arhitectural Art Deco și Art Nouveau include lucrări arhitecturale și de artă, picturi murale restaurate, mobilier specific pentru activitatea băncii și multe alte referințe bancare care se regăsesc la orice pas în Marmorosch Bucharest Pentru realizarea Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, BCR a fost principalul partener financiar al grupului lituanian.

Marmorosch Bucharest

Marmorosch Bucharest are un total de 217 camere clasificate în funcție de stantardele Silver și Gold, la care se adaugă apartementele Heritage și Platinum, și spectaculosul apartament Marmorosch Palace.

Pentru relaxare oaspeții sunt invitați să experimenteze tratamentele Balance SPA, în timp ce pentru cocktail-uri barul Vault este situat chiar în seiful autentic al băncii. Pentru bucătăria rafinată, restaurantul Blank și Blank Bar & Lounge au fost inspirate de persoana lui Mauriciu Blank, unul dintre fondatorii Marmorosch – Blank Bank.