Le Silla – Sustenabilitate și eleganță

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 03-01-2022

în: Fashion

Le Silla

Pentru colecția de toamnă-iarnă 2021/2022, Le Silla dedică o abordare complet nouă creațiilor sale. Brandul acordă o atenție sporită cercetării materialelor inovatoare care reduc impactul asupra mediului, schimbului de informații cu furnizorii și punerii lor la dispoziția clienților într-un mod întotdeauna transparent, precum și muncii artizanale calificate a colaboratorilor săi. Le Silla crede cu tărie că relațiile umane reprezintă cel mai puternic mod de a-ți atinge obiectivele. 

Le Silla

Noua colecție Le Silla este seducătoare și elegantă. În acest sezon, brandul propune versiuni noi de culoare sau înălțime ale creațiilor sale iconice, dar și modele complet noi, care reprezintă caracteristicile produselor Made in Italy. 

La fel ca „SpaceFalls”, noile modele „Techno” sunt create combinând interesul pentru un material durabil, precum lycra și pielea ecologică, cu aplicarea tehnicii speciale de termoformare pentru a obține un design cu efect tridimensional. Totodată, botinele „Techno” ale mărcii Le Silla surprind esența eleganței futuriste, datorită monocromiei și minimalismului liniilor în care sunt realizate. 

După succesul înregistrat anul trecut, botinele „Snorkeling” apar în noi variante de culoare. Acestea sunt realizate din diferite materiale care îmbină calitatea înaltă și performanța ridicată: partea superioară a botinelor are o bază din piele de vițel conectată la o țesătură din neopren mai sportivă, care catapultează pantoful într-o nouă dimensiune. Contemporane, tehnice și armonioase, botinele prezintă petala iconică ce conferă o notă romantică întregului model. 

Designul Slouchy se potrivește perfect noilor cizme și botine „Eva” ale mărcii Le Silla, creând o nouă siluetă extrem de moale. În diferite culori și înălțimi ale tocului, această creație reprezintă adevăratul know-how italian. 

La fel ca modelele clasice atemporale, noii pantofi „Eva” își păstrează identitatea puternică adoptând nuanțe reci, precum albastru „Balena”, albastru „Electric”, fucsia „Pansy” și frumoasele nuanțe de maroniu „Cake”, „Ginger” și „Brick”. Realizați din piele italiană veritabilă, acești pantofi garantează caracteristicile inconfundabile ale unui produs Made in Italy. 

Le Silla

Carisma puternică a brandului Le Silla este exprimată în linia „Miran”, care este caracterizată printr-un design esențial. Însă ce o face cu adevărat specială este impactul puternic al platformei ascunse. 

Le Silla se inspiră din canoanele clasice ale ținutelor bărbătești pentru a proiecta linia „Lana”: în versiunile de pantofi, botine sau cizme, designul tradițional al mocasinilor este combinat cu o platformă care oferă suport tocului îndrăzneț de 13 centimetri înălțime. 

În cele din urmă, linia „Lunar” are un stil determinat datorită tălpii speciale din cauciuc, înaltă de șase centimetri, care surprinde stilul urban contemporan. Aspectul sport-chic este completat de noii pantofi de alergare „Petalo”, care sunt fabricați din piele ecologică sau lycra. În unele variante, aceștia au în interior o căptușeală din blană de iepure, care face încălțămintea călduroasă și confortabilă pentru sezonul de iarnă.